Showbiz

#alexandra stan #andra #inna #showbiz #look vedete #vedete intern #look primavara

Vara, vedetele isi schimba... look-ul! Transformari uimitoare!

Vremea frumoasa pare sa le inspire pe vedetele de la noi, in special pe cele de gen feminin. Tot mai multe posteaza pe Facebook fotografii in care afiseaza un nou look, mult mai proaspat. Iata care sunt celebritatile de la noi care si-au schimbat... parul!

Andra

Sursa foto: facebook.com

Andra Maruta si-a uimit fanii de pe facebook cu fotografia care o infatiseaza cu totul schimbata. Cantareata se pare ca a spus adio parului lung! Andra a renuntat la extensiile de par, iar noua tunsoare pare sa ii incadreze perfect fata si sa ii scoata in evidenta trasaturile. Insa pentru ca schimbarea sa fie cat mai vizibila, doamna Maruta a mai apelat la un truc. Din bruneta, cantareata s-a facut aproape blonda. Mandra de look-ul final, Andra a postat o imagine pe contul sau de Facebook.

CITESTE SI: 6 vedete cu casnicii de fatada. Iata ce secrete sexuale ar ascunde!

Scandal-monstru in Pro TV. Angajatii au chemat politia si se pregatesc de greva!

 

Inna

Sursa foto: facbook.com

Inna a postat si ea pe internet o poza din aeroport, facuta exact inainte de a zbura catre Istanbul, acolo unde urma sa aiba un concert. In fotografia publicata pe pagina sa de Facebook, ea apare imbracata lejer si este tunsa bob. Noul look al cantaretei i-a impresionat pe fanii sai, care i-au dat sute de like-uri imaginii.

Alexandra Stan

Sursa foto: stirileprotv.ro

Si Alexandra Stan a optat, in acest sezon, pentru o schimbare radicala de look. Cand a revenit in fata fanilor dupa incidentul dramatic prin care a trecut, toti au avut un soc sa constate ca Alexandra renuntase la blondul care a consacrat-o si se facuse roscata, scrie spynews.ro. Intre timp, cantareata a mai facut o schimbare. Vedeta a renuntat la suvitele roscate si s-a facut bruneta.

Nicoleta Luciu




Primavara aceasta, si Nicoleta Luciu a renuntat la plete. Vedeta afiseaza mai nou o tunsoare bob, care pare sa o avantajeze foarte mult.

Laura Cosoi

Sursa foto: facebook.com

Laura Cosoi este, de departe, vedeta careia ii place cel mai mult sa se joace cu nuantele sale de par. A trecul in ultimii ani de la blond platinat, la roscat, saten inchis, la blond auriu si apoi la brunet. Insa nu este singura "extravaganta" pe care frumoasa actrita are curajul sa o incerce. Nu o data a aparut brusc cu breton drept sau cu parul ondulat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului