Showbiz

#showbiz #parinti connect-r #parinti vedete #vedete sarace #vedete intern

Vedete bogate cu familii sarace

Sunt celebri, bogati, insa multi dintre ei au avut o copilarie grea, cu multe neajunsuri.
 
In ciuda faptului ca au reusit sa ajunga faimosi, unele vedete nu au reusit sa faca prea multe lucruri si pentru familiile lor. Iata cateva celebritati bogate, care au insa familii sarace, care traiesc de azi pe maine:

1. Connect-R

Artistul a reusit sa dea lovitura pe piata muzicala odata cu lansarea piesei "Eu vara nu dorm". Melodia a prins foarte bine la public, iar popularitatea cantaretului a crescut simtitor, astfel ca agenda sa este mereu plina, iar tarifele artistului nu sunt deloc de neglijat. Mai mult, Connect-R a fost implicat in ultima vreme in mai multe proiecte de televiziune, precum "Next Star" sau "Romania danseaza". De la acest ultim show, cantaretul incaseaza 35.000 de euro pe sezon.

Cu toate ca are o cariera infloritoare, una dintre cele mai mari dezamagiri ale cantaretului este faptul ca nu si-a putut ajuta mai mult familia. Parintii artistului au fost de curand evacuati din casa in care stateau si obligati chiar sa plateasca daune de 1 miliard de lei.

Parintii lui Connect-R au fost mereu mandri de fiul lor, insa au ramas mereu aceiasi oameni modesti si nu au profitat niciodata de faima copilului lor. Acestia vand ziare de ani buni intr-o piata din Capitala.

CITESTE SI: Jurati agresati la Romanii au talent. Momente tensionante

Cat cheltuiesc vedetele pe educatia copiilor

Vrei sa slabesti? La ce ora trebuie sa mananci!

2. Banel Nicolita

Fotbalistul Banel Nicolita a plecat de mic din satul natal Faurei. A vrut sa devina un om mare, iar visul sau a devenit realitate, deoarece a ajuns unul dintre cei mai buni fotbalisti din Romania.

Banel Nicolita nu a uitat insa niciodata de familia sa. El si-a ajutat mereu parintii, care sunt despartiti de cativa ani buni. A avut insa numeroase conflicte cu tatal sau, care era mereu nemultumit de sumele pe care le primea. Pentru a face rost de bani mai multi, tatal lui Banel Nicolita a plecat chiar si in Franta la cersit, de unde a fost expluzat, patandu-i astfel imaginea fotbalistului. Cu toate acestea, Banel si-a iertat parintele si chiar i-a cumparat o casa.

3. Gabriela Cristea 

Gabriela Cristea este una dintre cel mai bine platite prezentatoare TV. Vedeta a avut insa o copilarie cu multe neajunsuri, de aceea a si luptat sa aiba un trai cat mai decent. Parintii sai s-au impotrivit meseriei pe care ea a ales-o, de aceea Gabriela a fugit de acasa in adolescenta, pentru a-si urma visul. Ea nu a mai vorbit de atunci cu parintii sai, care, in ultima perioada ajunsesera sa stea foarte prost cu banii. Desi i-au cerut ajutorul, vedeta a refuzat sa ii ajute si nici nu a participat la inmormantarea mamei sale, care a decedat in urma cu doi ani. 

Foto: kanald.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare