Showbiz

Vedete care au copii bolnavi

Problemele de sanatate nu tin cont de statut sau de conditia sociala de care se bucura unii oameni. Acestea apar dintr-odata si iti pot transforma viata intr-un cosmar. Situatia devine insa si mai dramatica in momentul in care problemele de sanatate apar chiar la copii. Iata cateva vedete care au trecut prin clipe de cosmar dupa ce copiii lor au fost depistati cu boli grave.

1. Alexandra Dinu

Alexandra Dinu, fosta sotie a fotbalistului Adrian Mutu, a trecut din nou prin mari emotii dupa ce fiul sau, Mario, a fost supus unei noi interventii chirurgicale, la doar sase luni dupa operatia pe cord.

Alexandra a marturisit ca, intre timp, au aparut din nou niste complicatii, de aceea a fost nevoie de o noua operatie.

Anul trecut, fiul Alexandrei Dinu si al fotbalistului Adrian Mutu a fost operat pe cord deschis, dupa ce medicii au descoperit ca acesta s-a nascut cu o malformatie la inima.

"A fost un soc pentru mine sa aflu in ianuarie ca are probleme la inima, a fost mereu un copil energic, sanatos, nu a manifestat niciun fel de simptom. I-am descoperit problema in urma unei vizite la pediatru. Am repetat analizele de zeci de ori, nu ne venea sa credem.

Mario are 10 ani si am aflat ca e o patologie frecventa la copii. Malformatia lui era cea mai simpla. Avea o gaura de 3 cm in inima. Cam opt copii dintr-o mie se nasc cu asa ceva. Recomand tuturor parintilor sa le faca copiilor o ecocardiografie", a marturisit Alexandra Dinu.



2. Manuela Harabor

Fiul actritei Manuela Harabor, Andrei, in varsta de 21 de ani, a fost diagnosticat cu autism pe cand avea 3 ani. Aceasta veste a venit ca un trasnet pentru Manuela, insa nu s-a dat batuta nicio clipa. Ea si-a inscris copilul la o scoala speciala de zi, unde a fost supus unei terapii de tip ABA, apoi a plecat in America pentru ca fiul sa urmeze un tratament special.

"Nu vreau sa-l manii pe Dumnezeu si sa astept sa-mi fie copilul absolvent de Cambridge, atat cat a castigat, e bine", a marturisit Manuela Harabor.



3. Sylvester Stallone

Sage Stallone, fiul celebrului actor Sylvester Stallone, suferea de ani buni de ateroscleroza. Desi ducea pe umeri aceasta boala crunta, Sage nu s-a menajat niciodata. El a decedat in urma cu doi ani, iar prieteni apropiati ai acestuia au marturisit ca a fost vorba despre o supradoza de medicamente.

Citeste si:

Bianca Dragusanu face mare fast de ziua ei de nastere! Victor i-a facut o vizita-fulger de impacare?

Care sunt barbatii faimosi cu care esti compatibila

 

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare