Showbiz

#mihaela radulescu #julia roberts #horia brenciu #showbiz #gica hagi #reclame vedete

Vedete care castiga sume exorbitante din reclame

Imaginea este unul dintre cele mai importante atuuri ale unei vedete. Prin promovarea intensa a calitatilor lor fizice si a statutului de care se bucura, celebritatile castiga o cota de piata buna, iar pretentiile lor financiare cresc simtitor in functie de aceasta. Iata cateva vedete care isi maresc veniturile cu sume exorbitante prin aparitii in reclame.

 

1. Mihaela Radulescu

Chiar daca s-a retras de mai multi ani din lumina reflectoarelor, Mihaela Radulescu stie sa isi vanda foarte bine imaginea. Potrivit unor surse apropiate vedetei, ea ar fi incasat o suma uriasa pentru a aparea in reclama noului iaurt Activia de la Danone. Se zvoneste ca Mihaela ar fi primit pentru acest spot publicitar nu mai putin de 30.000 de euro.

Contactata de jurnalistii de la "Click", Mihaela Radulescu a declarat ca acest contract este confidential si nu poate da niciun detaliu in acest sens.

2. Valentina Pelinel

Desi in general, nicio companie sau vedeta nu dezvaluie sumele pentru care colaboreaza, Monica Tatoiu, director al companiei Oriflame, a recunoscut public ca i-a oferit fotomodelului Valentina Pelinel 100.000 de euro pentru promovarea parfumului Grace by Oriflame.


3. Gica Hagi

Desi s-a retras din fotbal, Gica Hagi continua sa fie isi rotunjeasca veniturile prin promovarea imaginii sale in numeroase reclame. Potrivit gandul.info, fotbalistul a incasat in nu mai putin de un an doua milioane de euro prin aparitia in spoturile publicitate de la BMW, Coca Cola, Texaco sau Vodafone.

4. Horia Brenciu

Cantaretul Horia Brenciu este protagonistul unui spot publicitar al unei companii de televiziune digitala, de internet si de telefonie, iar pentru prestatia sa actoriceasca a primit 100.000 de euro.

5. Julia Roberts

Vedetele de rang international se bat insa pentru sume si mai mari, de ordinul milioanelor de dolari. Actrita Julia Roberts ar fi incasat, de exemplu, pentru aparitia intr-un spot pentru cafeaua Lavazza, unde a aparut doar 30 de secunde si a afisat un zambet larg, 1,5 milioane de dolari.


 

Citeste si:

Adrian Cristea, declaratie-surpriza despre escapada la Paris cu Bianca

Surpriza de proportii! Anna Lesko, insarcinata in luna a saptea

 

 

 

 


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare