Showbiz

#victoria beckham #cheloo #showbiz #vedete care nu zambesc #Sorin Botnea #Beatrice Rancea

Vedete care nu zambesc aproape niciodata

Desi pe covorul rosu sau la evenimentele in care stiu ca sunt filmate afiseaza cate un zambet subtil, exista numeroase vedete care par mereu triste, de parca au uitat ca veselia te face sa fii mai frumos. Iata cateva vedete mereu ursuze, care nu zambesc aproape niciodata.

1. Beatrice Rancea

Beatrice Rancea, manager al Operei Nationale Iasi, dar si jurat al emisiunii "Dansez pentru tine", a afisat intotdeauna o atitudine sobra. Chiar si in timpul emisiunii, unde atmosfera este una destul de destinsa, Beatrice Rancea cu greu schiteaza un zambet. Look-ul sau este, de asemenea, foarte sobru, ea adoptand in general doar tinute negre.

Se pare ca atitudinea foarte ursuza a lui Beatrice Rancea a fost simtita chiar si de angajatii sai de la Opera Nationala Iasi. Unii dintre acestia au acuzat-o chiar pe aceasta ca actioneaza in mod abuziv si face angajari si concedieri in functie de preferintele si starile sale.




2. Sorin Botnea

Sorin Botnea, cunoscut de la emisiunea "Masterchef", este unul dintre cei mai exigenti jurati ai show-ului. Atitudinea sa este una mereu serioasa, iar in momentul in care schiteaza un zambet poti spune ca este o mare realizare. Chiar daca in timpul emisiunii acesta joaca doar un rol de serios, nici in timpul sau liber nu afiseaza o mina prea zambitoare.



3. Cheloo

Hip-hoperul Cheloo s-a lansat inca de la debut cu imaginea unui baiat rau. Ulterior, ca aceasta atitudine s-a transformat intr-un comportament destul de agresiv, el fiind chiar condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ca a lovit un DJ. Cantaretul nu zambeste decat in situatii exceptionale, iar de cele mai multe ori adopta o atitudine sfidatoare fata de ceilalti.



4. Victoria Beckham

Fosta cantareata Victoria Beckham este celebra pentru atitudinea sa foarte serioasa. Vedeta este mereu surprina de paparazzi cu o mina trista, incruntata si mereu ingrijorata. Exista doar cateva cadre in care vedeta a fost surprinsa zambind, iar acestea au devenit istorice, deoarece sunt extrem de rare si foarte pretioase pentru paparazii.

Citeste si:

Anunt soc despre starea lui Michael Schumacher

Ducesa de Cambridge, insarcinata cu gemeni?


Sursa foto: informatorulbt.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare