Showbiz

#andreea esca #michael schumacher #serban huidu #accidente schi #schi vedete

Vedete care s-au accidentat grav pe partia de schi

Foarte multe vedete autohtone si internationale sunt pasionate de schi si aleg sa-si petreaca vacanta de iarna intr-o statiune unde pot practica zilnic sportul care le face atat de multa placere. Din pacate, partia de schi nu este un loc al distractiei pentru toate celebritatile, ci mai degraba un loc al ghinionului si al accidentelor teribile. Iata cateva vedete care au suferit accidente grave la schi.

1. Michael Schumacher

In varsta de 45 de ani, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit duminica un accident grav pe o partie de schi din statiunea Meribel, din Alpii francezi. Michael purta casca in momentul in care a cazut, dar s-a lovit cu capul de o piatra si a suferit un traumatism cranian serios. El a fost transportat de urgenta la un spital din Grenoble si a fost operat, pentru a-i fi indepartate hematoamele de pe creier.

In dimineata zilei de 31 decembrie, medicii care se ocupa de cazul sau au anuntat ca fostul sportiv a trecut cu bine peste cea de-a doua noapte de la accident, insa starea sa de sanatate este in continuare critica.

"Un lucru este clar: in acest moment nu putem vorbi despre ce va fi. Se afla in coma indusa. Starea lui Michael este in continuare critica. Nu putem vorbi acum despre efectele operatiei", a declarat unul dintre medicii lui Michael Schumacher.

Fostul pilot german este septuplu campion mondial la Formula 1, iar in 2012 s-a retras din activitate.



Sursa foto: mirror.co.uk

2. Serban Huidu

Ca o coincidenta, in urma cu 3 ani, tot pe data de 29 decembrie, Serban Huidu a suferit si el un accident pe partia de schi din statiunea Innsbruck, din Austria. Pasionat de schiat, Serban a pierdut controlul in timp ce cobora partia si s-a lovit puternic cu capul de un copac. Cateva zile, fostul realizator TV s-a aflat in coma indusa, iar medicii austrieci s-au straduit sa-i salveze viata.

Chiar daca si-a revenit dupa accidentul la schi, Serban Huidu a ramas cu unele sechele, cum ar fi vorbirea ingreunata.



Sursa foto: realitatea.net

3. Andreea Esca

Mult mai putin mediatizat, accidentul Andreei Esca de pe partia de schi putea sa o lase infirma pe viata. Totul s-a petrecut la inceputul anului 2010, cand Andreea se afla la schi pe partia din Poiana Brasov si a fost lovita de un barbat care se dadea cu placa. Stirista a fost operata la genunchi in Austria, iar medicii i-au introdus in dreptul tibiei doua suruburi din titan. Trei luni a stat Andreea Esca cu piciorul in ghips.

Citeste si:

Au spus DA in 2013! Vedete care s-au casatorit in acest an

S-au pus in vanzare biletele la concert lui Marc Anthony. Video si preturi aici


Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare