Showbiz

#acnee adulti #showbiz #vedete acnee #nicoleta luciu #sore #elena ionescu

Vedete care traiesc cosmarul acneei vulgare!

Sunt celebre si invidiate de toate femeile, insa viata lor a devenit un cosmar dupa ce acneea a pus stapanire pe chipul lor. Iata cateva vedete care au grave probleme cu tenul si ce remedii au folosit pentru a scapa de acneee.

1. Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a fost mereu invidiata pentru tenul sau perfect. De cateva saptamani insa vedeta trece printr-un adevarat cosmar. Fata i-a fost dintr-odata invadata de cosuri, iar acum incearca prin tot felul de tratamente sa revina la un ten normal. Cauza acestei eruptii pare sa fie stafilococul auriu, o bacterie ce cauzeaza infectii sub piele, nas si intestine.

"Am fost atat de suparata, nu stiam ce sa mai fac! M-am trezit intr-o zi cu fata plina de cosuri si, in prima clipa, am ramas fara glas. Initial, am crezut ca este o simpla eruptie, insa cand lucrurile s-au agravat m-am dus imediat la medic, apoi la inca unul si inca unul... In total au fost trei doctori, care mi-au prescris trei retete diferite, pe care le-am compilat si am ajuns sa iau medicamente cu pumnul", a declarat Nicoleta Luciu pentru wowbiz.ro.

Tenul vedetei s-a mai calmat, dupa ce medicul sau estetician i-a facut o interventie la nivelul epidermei si a supus-o unui tratament intensiv.

"Am incercat totul, de la antibiotice pana la geluri de spalare, curatare, hidratare si actionare la nivelul cosurilor! Intr-un final, am reusit sa scap de invazia asta urata. Mai am doar doua-trei semne, insa ce a fost greu a trecut! Sper sa nu mai traiesc experiente de acest gen niciodata! Acum, arat ca noua si pot zambi din nou! Ma simt excelent si le multumesc medicilor ca m-au ajutat sa imi revin la tenul de altadata", a marturisit vedeta.


 

2. Elena Ionescu

Solista trupei Mandinga, Elena Ionescu, a avut grave probleme cu acneea ani la rand. Intens criticata pentru aceasta problema, artista s-a hotarat anul trecut sa ia un tratament. Acum, tenul sau este perfect.

"Medicul mi-a spus ca produsele cosmetice cu care am fost machiata sunt de vina. Am luat un stafilococ. Am facut cateva sedinte cu laser si am urmat un tratament medicamentos. Am luat antibiotic si am folosit alifii preparate special, pe baza de plante", a dezvaluit Elena.



3. Sore 

Cantareata Sore  a fost si ea victima acneei vulgare. Desi la inceput nu le-a dat prea mare importanta, crezand ca este doar o perioada mai proasta, Sore s-a speriat in momentul in care a vazut ca problema sa se agrava. Ea a apelat la serviciile unui dermatolog renumit, care i-a prescris un tratament pe baza de medicamente prescrise pentru tratarea prostatei.


 

Citeste si:


Anunt soc despre starea lui Michael Schumacher

Ducesa de Cambridge, insarcinata cu gemeni?

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare