Showbiz

# Nea Marin #monica anghel #showbiz #simona gherghe #vedete epuizate #munca vedete

Vedete epuizate de prea multa munca! Iata cine a fost doborat de efort!

O singura ora de emisie are in spate o munca asidua. O stiu foarte bine toti realizatorii TV, care nu o data au aparut in fata telespectatorilor desi nu erau in cea mai buna forma. Efortul mult prea mare a facut insa si victime. Iata cateva dintre vedetele autohtone doborate de oboseala la locul de munca.

1. Monica Anghel

Cantareata Monica Anghel a starnit panica in platoul emisiunii "Te cunosc de undeva" atunci cand a inceput sa se simta rau chiar in timpul filmarilor. Pentru ca artista avea nevoie de ingrijirea medicilor, colegii ei de platou au chemat ambulanta.

Starea vedetei a fost una destul de grava, tinand cont ca medicii au fost nevoiti sa ii administreze perfuzii pentru a o pune pe picioare. Artista a marturisit ca in ultima perioada a exagerat cu munca.

"Probabil ca s-a acumulat foarte multa oboseala. Am avut un program foarte incarcat si solicitant in ultima perioada", le-a explicat Monica Anghel pentru cancan.ro.

CITESTE SI:

Schimburi acide de replici intre Andreea Marin si oficialii TVR

Povestile emotionante din show-urile de talente

2. Simona Gherghe

Si telespectatorii emisiunii "Acces Direct" au fost luati prin surprindere recent cand, in locul Simonei Gherghe, a aparut Dan Capatos. Colegul prezentatoarei a povestit ca realizatoarei TV i s-a facut rau chiar inainte sa intre in direct. Potrivit presei tabloide, a fost nevoie chiar de interventia medicilor de la Ambulanta. Blonda si-a revenit insa rapid, astfel ca a intrat in emisiune dupa 25 de minute. Imediat ce a intrat in direct, Simona Gherghe a tinut sa infirme zvonurile care incepusera sa circule imediat dupa incident potrivit carora ar fi insarcinata.



3. Nea Marin

Un alt prezentator caruia i s-a facut rau chiar pe platoul de filmare a fost Nea Marin, de la emisiunea "Serviti, va rog!". De vina au fost doi concurenti care i-au dus in camera de hotel in care era cazat doua capre. Mirosul lasat in urma de animale l-au dat peste cap pe Nea Marin, care a chemat medicii sa il ajute. Pentru ca avea tensiunea crescuta, medicii i-au administrat un calmant si i-au recomandat cateva ore de repaus.

"Am impresia ca mi-am paradit ficatul. Mi s-a facut rau si a trebuit sa vina medicul sa ma ingrijeasca. Cum sa-mi pui in camera asa ceva?", a comentat atunci realizatorul TV.



Sursa foto: antena1.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare