Showbiz

#matteo #showbiz #cristian boureanu #adi minune #vedete intern #alcool vedete

Vedete in patru labe. Iata pe cine a doborat alcoolul!

Bautura, bat-o vina! Alcoolul le da de furca uneori vedetelor, iar paparazzii, mereu pe faza, le surprind in ipostaze jenante. Impleticindu-se pe propriile picioare sau stalcind pana si cele mai simplu de pronuntat cuvinte, cantareti, actori sau politicieni au fost prinsi sub influenta aburilor de alcool.

Boureanu, bautura si femei

Sursa foto: cancan.ro

Cristian Boureanu a dat viata de familie pe cea de burlac neastamparat. Desi are 42 de ani si, se presupune, e om cu mintea la cap, politicianul nu se da in laturi de la chefuri inecate in alcool in prezenta unor domnisoare focoase.

Sursa foto: cancan.ro

Fostul sot al Valentinei Pelinel a fost filmmat weekendul trecut in timp ce iesea dintr-un club... pe mai multe carari. Boureanu nu putea tine drumul drept, motiv pentru care un prieten i-a venit in ajutor si, ca sa nu il faca si mai mult de ras, l-a luat de o mana pentru a-l sprijini.

CITESTE SI:

Adelina Pestritu, veste cumplita! Rivala ei i-a "furat"...
Video Music Awards 2014: trofeul, luat de una dintre cele mai controversate artiste
Ne prostim pe zi ce trece! Coeficientul de inteligenta a scazut dramatic in ultimii ani

 


Matteo, cu sticla de alcool sub haina

 

 


Sursa foto: cancan.ro

Nu este singura vedeta careia alcoolul ii pune capac. Matteo a fost surprins la sfarsitul anului trecut iesind dintr-un club pe mai multe carari, dar si cu o sticla de whiskey bine dosita sub haina. A continuat petrecerea acasa, cu unul dintre dansatorii sai, dar si cu o dansatoare. Luat la intrebari de paparazzi, cantaretul nu prea a reusit sa articuleze bine cateva cuvinte, limba in care a vorbit fiind greu descifrabila.

Smiley, beat mort la volan

Sursa foto: libertatea.ro

Si Smiley isi mai ineaca, se pare, din cand in cand necazurile in alcool. La un moment dat, cantaretul a baut o sticla de whisky pe scena unui club de fite din Mamaia, sub privirile extaziate ale admiratoarelor. Dupa incheierea show-ului, in loc sa se odihneasca in camera de hotel, artistul s-a urcat la volan si a condus pana la Bucuresti, noteaza click.ro.

Adi Minune, aghesmuit la nunta lui Pepe

Sursa foto: spynews.ro

Invitat de onoare la nunta lui Pepe si a Ralucai, Adi Minune s-a imprietenit rapid cu licorile bahice, motiv pentru care spre dimineata a iesit din local sprijinit de prietenul sau Costin Marculescu. Manelistul s-a dat putin in spectacol cu jurnalistii prezenti si nici nu a reusit sa-si articuleze prea bine vorbele.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare