Showbiz

#andreea marin #showbiz #rita muresan #gabriela cristea #vedete divort

Vedete mai fericite dupa divort

Casnicia le transformase in persoane ursuze, care cu greu mai zambeau. Desi mariajul a fost unul dintre marile lor visuri, viata lor s-a schimbat complet in momentul in care s-au casatorit. Si nu in bine! Iata cateva vedete care, odata ce au divortat, parca au inflorit si au devenit mult mai fericite.

1. Rita Muresan

Creatoarea de moda Rita Muresan trece prin cea mai buna perioada din viata. Are o familie fericita si si-a indeplinit si unul dintre cele mai mari visuri ale sale: acela de a slabi.
Acum insa, dupa sapte ani de la divortul de omul de afaceri Nelu Muresan, creatoarea de moda a dezvaluit ca familia sa este mult mai fericita, iar separarea a fost cea mai buna alegere.

"Am considerat ca este cea mai buna solutie si in continuare consider ca a fost cea mai buna decizie a mea de pana acum, pentru ca a schimbat definitiv relatia mea cu tatal lor si a noastra, in general. Pentru ca, daca pana atunci aveam tendinta de-a avea asteptari de la sotul meu, imediat dupa divort l-am privit pe Nelu dintr-o alta perspectiva, din afara cuplului.

Acest divort a schimbat datele problemei in a relaxa foarte mult relatia dintre noi. Si eu consider ca si relatia dintre noi, si familia ca atare au avut de castigat, pentru ca acum nu suntem un cuplu, dar suntem o familie. Functionam mai bine ca inainte. Nu mai avem asteptari, nu mai avem reprosuri si ne bucuram de fiecare moment, de fiecare lucru, pentru ca nu mai are nimeni nicio obligatie. Pentru a fi o familie, chiar nu conteaza actul, iar noi chiar suntem o familie", a marturisit Rita Muresan, pentru okmagazine.ro.



2. Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a divortat anul trecut, in luna iunie. Vedeta a suferit enorm dupa despartirea de omul de afaceri Marcel Toader, insa nu mai putea suporta un mariaj care devenise o corvoada, iar sotul sau un om violent. Acum, la 10 luni de la divort, Gabriela Cristea parca a inflorit. A slabit enorm, pare din ce in ce mai tanara si si-a gasit si sufletul pereche, pe tanarul cantaret Tavi Clonda.






3. Andreea Marin

Realizatoarea TV Andreea Marin a trecut prin doua mariaje esuate. Cel mai dureros a fost insa cel de cantareatul Stefan Banica Jr, care a avut loc la inceptul anului trecut. Vedeta ajunsese sa traiasca intr-un mariaj in care nu se mai simtea deloc fericita.

Chiar daca perioada imediat urmatoare dupa divort nu a fost cea mai fericita, ajungand chiar in pragul depresiei, la cinci luni dupa separare, Andreea Marin a avut curajul sa isi deschida din nou inima.

In luna decembrie, vedeta s-a casatorit in mare secret cu un fizioterapeut turc, alaturi de care nu isi mai incape in piele de fericire.




 

Citeste si:

Stefan Banica Jr si Lavinia Parva se pregatesc de nunta?

Despartire-soc in lumea mondena: Adrian Mutu divorteaza?

Pro TV, parasit de un alt om-cheie


Sursa foto: cancan.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului