Showbiz

#showbiz #vedete intern #vedete extern

Vedete nevoite sa lucreze la un loc cu fostii parteneri de viata

S-au iubit, s-au despartit, dar natura meseriei ii readuce impreuna. Multe vedete se reintalnesc, fie pe scena, fie pe platourile de filmare si sunt nevoite sa faca abstractie de trecut.

Andreea Balan si Keo

Sursa foto: ziaremondene.ro

S-au despartit dupa mai bine de opt ani de relatie, dar acum vor da nas in nas toata vara la spectacole. Andreea Balan si Keo sunt pe lista artistilor care vor merge in turneul Mix Music Evo 2014.

Asa ca artistul trebuie sa se astepte luni bune de acum inainte la intepaturi subtile din partea fostei iubite, mai ales dupa intamplarea de weekendul trecut, cand cantareata l-a mustrat in fata publicului. Dupa ce a cantat melodia Decor, artista s-a adresat publicului. "A fost o melodie inspirata din viata mea. Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine in aceasta perioada foarte grea pentru mine", facand referire la evenimentele tumultoase din viata ei sentimentala.

Se pare ca fapta ei nu a ramas nepedepsita, intr-un concert cantaretul schimband versurile melodiei "Vreau o viata noua" cu tinta directa catre Andreea. Versurile "Viata ta o pot schimba. De acum fii doar a mea" au fost inlocuite cu "Viata ta o poti schimba. De acum e doar a TA!".

CITESTE SI:

Telenovela s-a terminat! Bianca si Victor si-au refacut viata separat
Vedetele dezvaluie secrete din dormitor

Mihaela Radulescu, intre Otil si Banica


Sursa foto: eva.ro

Si mai complicata este situatia pentru cuplul Mihaela Radulescu - Dani Otil. Cei doi vor lucra impreuna toata vara la emisiunea "X Factor". Pana aici, nimic rau, pentru ca Dani si Mihaela se inteleg de minune si se bucura ca vor petrece mai mult timp impreuna. Insa amandoi vor lucra direct cu Stefan Banica, fostul sot al Mihaelei. Astfel, in vreme ce Mihaela va trebui sa isi priveasca in ochi atat fostul, cat si actualul partener pe toata durata filmarilor emisiunii, Dani, care este prezentatorul "X Factor", va trebui sa fie prietenos cu cantaretul, cel putin in fata camerelor de filmat.

Demi Moore si Bruce Willis

Sursa foto: mediafax.ro

Insa se intampla si la case mai mari. Dupa 13 ani de casatorie si trei copii impreuna, Demi Moore si Bruce Willis s-au reintalnit trei ani mai tarziu pe platourile de filmare pentru "Charlie’s Angels". Culmea, la premiera filmului, cei doi au aparut impreuna cu fiicele lor si cu noul sot al lui Moore de atunci, Ashton Kutcher.

Cameron Diaz si Justin Timberlake


Sursa foto: collider.com

Dupa ce au fost iubiti si s-au despartit, cei doi au fost nevoiti sa filmeze impreuna pentru filmul "Bad Teacher". Ba chiar Diaz si Timberlake au avut de inregistrat o scena de sex, insa totul s-a desfasurat extrem de natural.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului