Showbiz

#andreea marin # Nea Marin #showbiz #mihai petre #afaceri vedete #vedete rivale

Vedete rivale in afaceri! Iata cine cu cine se "bate"

Impart de cele mai multe ori acelasi platou de filmare, sunt prieteni buni in fata camerelor, dar cand vine vorba despre afaceri devin rivale. Vorbim despre vedetele din showbizul romanesc care castiga bani frumosi si de pe urma business-urilor pe care si le-au deschis. Iata care sunt afacerile care le pun fata in fata pe celebritatile de la noi.

1. Mihai Petre si Nea Marin isi disputa amatorii de dans


Celebrul dansator Mihai Petre si coregraful Marin Barbu, cel cunoscut publicului drept Nea Marin, si-au deschis scoli de dans. Ironia face ca "Academia de dans Mihai Petre" si "Scoala de dans romanesc Larisa si Marin Barbu" sa functioneze pe aceeasi strada si chiar una langa cealalta.

Asadar, in cazul in care elevii isi dau seama ca nu fac fata exigentelor lui Mihai Petre pot sa aleaga cu usurinta cursurile de dansuri populare ale lui Nea Marin. Chiar si asa, Academia lui Mihai Petre are insa mai mult succes, dovada fiind numarul mare de sali de curs pe care dansatorul le-a deschis in toata Capitala.


CITESTE SI:

Schimburi acide de replici intre Andreea Marin si oficialii TVR

Povestile emotionante din show-urile de talente


2. Andreea Marin si Mihaela Radulescu, "bataie" pe hainele pentru copii

Pe langa cel mai important numitor comun pe care l-au avut, si anume acela de a fi fost casatorite cu Stefan Banica jr., Andreea Marin si Mihaela Radulescu se "razboiesc" si in afaceri. Divele impart aceeasi categorie de cumparatori, intrucat amandoua si-au deschis, in 2009, magazine cu articole pentru copii. Practic, imediat dupa ce Mihaela Radulescu a inaugurat lantul de magazine "Picioru' gras", "Zana Surprizelor" a lansat si ea o colectie de hainute pentru bebelusi sub brandul "Violet by Andreea Marin".



3. Bianca Dragusanu are concurenta mai acerba

Pe o piata mult mai batatorita, unde concurenta este extrem de mare, a intrat si Bianca Dragusanu. Notorietatea ei nu inseamna si un succes garantat! De acest lucru s-a convins si fotomodelul atunci cand a vazut ca nu este singura care a ales sa-si rotunjeasca veniturile din croitorie. Surorile Bambi, Alina Eremia, Roxana Sarbu, Marina Dina si Adriana Bahmuteanu au si ele afaceri in domeniul textilelor. In ciuda celor care i-au criticat talentul de designer, Bianca Dragusanu a investit nu mai putin de 30.000 de euro in atelierul sau de croitorie.



Sursa foto: agentiadepresamondena.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare