Showbiz

#showbiz #romani Hollywood #dragos bucur #alexandra maria lara #catrinel menghia #rocsana marcu

Vedetele autohtone ii cuceresc pe producatorii americani! Cine a dat lovitura la Hollywood

Frumusetea, farmecul, dar si talentul catorva dintre vedetele mioritice au atras atentia pana si producatorilor de la Hollywood, care le-au folosit in distributie alaturi de mari actori. Iata ce romani au pasit cu succes in Cetatea Filmului.

1. Catrinel Menghia si Charlie Sheen

Sexy-fotomodelul roman Catrinel Menghia a aparut, in urma cu doi ani, intr-o reclama la Fiat 500 Abarth, alaturi de celebrul actor american Charlie Sheen. In clipul publicitar, Charlie Sheen conduce, prin interiorul unei case somptuoase, o masina Fiat 500 Abarth. Spre finalul spotului, Charlie Sheen coboara din masina, purtand la glezna o bratara de monitorizare. Spre el se indreapta, imbracata intr-o rochie rosie, Catrinel Menghia.

Dupa aparitia in aceasta reclama, Catrinel Menghia a jucat si in celebrul serial american "CSI: Miami", in care a jucat rolul unei italience sexy, logodnica personajului David Hodges, unul dintre tehnicienii din laboratorul de criminalistica.

CITESTE SI:

Barack Obama a divortat in secret?

Vedete care au lasat la o parte rivalitatea in dragoste

2. Alexandra Maria Lara si Kate Winslet

Romanca Alexandra Maria Lara a jucat in productia "The Reader" rolul unei detinute dintr-un lagar de concentrare nazist. Protagonista acestei drame despre Holocaust a fost celebra actrita Kate Winslet. Actrita a mai avut ocazia sa lucreze si alaturi de Anthony Hopkins sau Bruno Ganz.



3. Dragos Bucur si Colin Farrell

Insa nu doar divele sunt preferate de marii regizori americani. Actorul Dragos Bucur a primit, in urma cu trei ani, un rol in "Drumul de intoarcere", o productie nominalizata la Oscar in 2011. Dragos a jucat rolul unui contabil sarb inchis intr-un gulag din care evadeaza alaturi de alti detinuti, printre care Colin Farrel sau Ed Harris. Romanul s-a alaturat, astfel, altor actori romani care au jucat la Hollywood: Maia Morgenstern, in "Patimile lui Hristos", si Marcel Iures, in "Pacificatorul".



4. Rocsana Marcu si Steven Seagal

"Indragostita de un mare artist, Steven Seagal!" Asta a titrat prezentatoarea TV Rocsana Marcu in dreptul unei fotografii cu celebrul actor pe care a publicat-o pe site-ul sau. Rocsana l-a intalnit pe Steven Seagal chiar pe platourile de filmare din Romania, unde acesta inregistreaza pentru o noua productie hollywoodiana. Prezentatoarea emisiunii "Star Matinal" l-a cunoscut pe celebrul actor Stevel Seagal cand a participat la castinguri pentru a juca alaturi de el in filme. Potrivit click.ro, Rocsana ar fi reluat legatura cu Steven pentru o viitoare colaborare.



Sursa foto: vimeo.com, romanialibera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare