Showbiz

#vedete intern #showbiz #mihaela radulescu #andreea balan #oana zavoranu #despartiri vedete #dumani vedete

Ieri iubiti, azi dusmani de moarte! Cupluri celebre care se urasc

Cine a spus ca de la dragoste la ura este un singur pas mare adevar a grait! Dovada stau cuplurile mondene care acum se iubesc si isi manifesta public amorul si nu peste multa vreme incep sa-si poarte ranchiuna. Iata cateva dintre vedetele care au ajuns la cutite.

Andreea Balan si Keo


Sursa foto: ziaremondene.ro

Opt ani a durat iubirea dintre Andreea Balan si Keo. La cateva luni de la despartire, cei doi nu-si mai vorbesc, sustin jurnalistii de la cancan.ro. Acestia spun ca ruptura s-a produs cu adevarat chiar inainte de Paste, iar resentimentele dintre ei s-au intensificat atat de tare, incat au ajuns sa se evite orice colaborare si pe plan profesional. Mai exact, artista a decis sa apeleze la alti compozitori pentru piesele sale, care pana acum erau realizate de fostul iubit.

CITESTE SI:

Femeile discrete din viata vedetelor, tinute departe de ochii presei. Pe care o preferi?

Au fost cele mai frumoase femei din lume! Ce fac ele astazi

Oana Zavoranu si Pepe

 



Au fost nevoie de cativa ani buni de la primul "te iubesc" pana la cel dintai "te urasc" in cuplul Oana Zavoranu si Pepe. Temperamente vulcanice, cei doi s-au iubit pasional si se urasc acum cu aceeasi ardoare. Chiar daca pareau unul dintre cele mai solide cupluri din peisajul monden, Oana si Pepe au divortat cu mare scandal. Iar replicile acide au curs lant. "Pepe este o prostituata ieftina care nu tine la pretul lui", a aruncat Oana cu declaratii in plin proces de divort. "Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am copii cu Oana", a replicat Pepe.

Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg

Sursa foto: libertatea.ro

In 2009, Mihaela Radulescu divorta de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Si daca pana atunci fusesera un cuplu discret, despartirea a fost facuta publica. Ba chiar Mihaela a informat toata presa, printr-o scrisoare deschisa, ce fel de sot a fost Elan. "Fostul meu sot si-a pierdut calitatile de om, de tata, dar mai ales pe aceea de barbat. Imaginati-va un om beat care suna noaptea la politie si spune: «Sunt Elan Schwartzenberg. In locuinta mea a intrat fraudulos Mihaela Radulescu si vreau sa veniti s-o dati afara». Ce fel de barbat face asta, domnilor? Cate femei de milionar au trait acest cosmar, doamnelor?", a scris vedeta de televiziune.

Monica Gabor si Irinel Columbeanu

Sursa foto: libertatea.roc

Cuplul Moni si Iri a tinut ani la rand primele pagini ale tabloidelor, iar cand relatia s-a destramat, cei doi au inceput sa arunce cu noroi unul intr-altul. Asa a ajuns viata celor doi dintr-un rai, un adevarat iad. "Pentru mine, Irinel Columbeanu este geniul malefic de la Izvorani", si-a catalogat fotomodelul fostul sot.

Sursa foto: tvmania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare