Showbiz

#andreea marin #showbiz #gabriela cristea #vedete intern #vedete extern #gafe vedete

Vedetele, gafa dupa gafa! Top 5 aparitii neinspirate

Sa arati perfect zi de zi este o arta, iar multe dintre vedetele de la noi par sa nu prea o stapaneasca. Nu o data s-a intamplat ca tinerele din showbiz sa calce stramb si la propriu, si la figurat chiar pe covorul rosu. Iata unele dintre cele mai nefericite aparitii ale vedetelor in lumina reflectoarelor.

Gabriela Cristea



Gabriela Cristea a avut mai mereu probleme cu kilogramele in plus, insa in ultima perioada greutatea ei variaza vizibil de la o luna la alta. Si desi ar trebui sa fie foarte atenta ce poarta in aceste conditii, zilele trecute, la un eveniment monden, vedeta TV a imbracat o salopeta nude, cu un decolteu foarte generos. Din pacate, croiala salopetei, cu multe pliuri in talie, i-a scos in evidenta rotunjimile.



De altfel, aceasta nu este singura gafa a vedetei Kanal D. Ultimele poze pe care le-a postat pe Facebook arata chiar ca tanara prezentatoare uita sa treaca saptamani bune pe la coafor pentru a-si vopsi parul.

CITESTE SI: Cuplu celebru, in prag de divort. Cea mai scumpa despartire a anului

A castigat 20.000 de euro la 11 ani


Andreea Raicu



Desi este o persoana extrem de atenta cu imaginea sa, si Andreea Raicu a reusit sa greseasca. La un eveniment monden, ea si-a facut aparitia intr-o fusta foarte transparenta si cu un slit adanc. N-ar fi fost nimic daca vedeta nu urca pe scena, moment in care tot publicul i-a vazut lenjeria intima.

Andreea Marin

Sursa foto: kudika.ro

Insa una dintre divele care o da des in bara, potrivit stilistilor, este Andreea Marin. A devenit deja celebra aparitia ei la Media Music Awards 2013 intr-o rochie de mireasa.

La o gala umanitara, Andreea a venit imbracata intr-o rochie lunga albastra care ii ascundea toate formele frumoase. Nici coafura si machiajul nu au avantajat-o pe "Zana" si multi au spus ca o imbatraneau cu cel putin 10 ani.

Elena Udrea



Si Elena Udrea a fost criticata adesea pentru tinutele ei prost inspirate in raport cu evenimentele la care participa. Este de notorietate momentul in care a mers in vizita in localitatile inundate in pantofi cu toc inalt. Iar incaltamintea i-a venit de hac in mai multe randuri, cand Elena Udrea s-a impiedicat sau a calcat stramb.

Jennifer Lawrence



Sursa foto: arts.nationalpost.com

Insa cea mai impiedicata pare sa fie tot o blonda, insa de data aceasta de la Hollywood. Dupa ce anul trecut, actrita Jennifer Lawrence s-a impiedicat si a cazut cand urca scarile pentru a-si lua premiul Oscar, Jennifer Lawrence a repetat scena si anul acesta, cu ocazia aceleiasi gale, insa de aceasta data chiar pe covorul rosu.

Sursa foto: thesun.co.uk

Imbracata intr-o rochie lunga, de culoare rosie, actrita s-a impiedicat si a fost la un pas sa cada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului