Showbiz

# vedete costum de bbaie #vedete plaja # top vedete #tania budi #jessica alba

7 vedete la plaja. Cine trece proba costumului de baie

Caldura apasatoare le goneste pe vedete spre piscine sau la mare. Inevitabil, sunt astfel supuse probei costumului de baie. Cine a fost "cuminte" si a facut sport arata senzational, cine nu, a picat cu brio aparitia in public. Voi ce parere aveti?

1. Tania Budi 

La 47 de ani, Tania Budi isi etaleaza inca un corp de fetiscana. Se cunoaste ca a trecut si pe la solar, fiind deja bronzata. De altfel, vedeta isi stie atuurile, asa ca si le pune in valoare printr-un costum de baie minuscul, alb.

2. Mihaela Radulescu 

Aproape ca nici nu ar trebui sa o mai mentionam pe Mihaela Radulescu, care face mereu parada cu orele de firness care o ajuta sa se mentina intr-o forma exceptionala la 45 de ani. De curand, ea a postat o fotografie pentru a aminti acest lucru. "Doar ca sa va aduc aminte ca am 45 de ani si fac sport zilnic, mananc sanatos si controlat si incerc sa nu-mi irosesc viata si tineretea (credeti-ma, buletinul e o tampenie, in suflet e varsta reala !) cu nimic din ce mi-ar intuneca zambetul. Ma bazez cel mai mult pe ...iubire, in absolut toate directiile - de la aceea pentru mine insami si cei foarte apropiati, pana la cei care ma inspira, fie si de la mare distanta, dar si pe grija permanenta de a-mi umple timpul vietii cu exact ceea ce are valoare, greutate in timp si gust imbatator.... Nici nu va imaginati ce gusturi si arome are viata, cand o consumi cu capul imbratisat de suflet...”, a scris vedeta pe Facebook.

 

3. Andreea Banica 

La 37 de ani, cantareata nu se lasa nici ea mai prejos si afiseaza un trup de invidiat. Se cunoaste ca face eforturi sa ramana in top, iar imaginile postate de aceasta arata ca eforturile nu sunt in zadar. 

4. Selena Gomez

La alte plaje, alte trupuri de vedeta. Simpatica Selena Gomez si-a facut de curand aparitia pe plaja intr-un costum de baie care nu o avantajeaza deloc. Desi are un trup frumos, slipul ii scoate in evidenta micile excese. 

5. Jessica Alba 

Are 34 de ani si este mama a doi copii, insa actrita afiseaza un trup impecabil. 

7. Jennie Garth 

Fosta vedeta a serialului Beverly Hills 90210 nu a imbatranit prea frumos. O demonstreaza cea mai recenta aparitie a sa la plaja, unde a afisat un trup nelucrat si o fata imbatranita parca prea devreme. Sa fie de vina cele doua mariaje si cei trei copii ai actritei?

Fotografii: Facebook, Hepta, Libertatea (sus)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare