Showbiz

#showbiz #tania budi #gianina corondan #Dorian Popa #afaceri vedete #business vedete

Vedetele lasa lumina reflectoarelor pentru afaceri! In ce mai investesc celebritatile

Lumea mondena incepe sa nu mai fie atat de profitabila, iar multe dintre vedete si-au luat masuri de precautie in cazul in care vor ramane fara joburi. Astfel, pe langa cariera in showbiz, celebritatile autohtone si-au deschis propriile afaceri. Iata cine sunt acestea si ce business-uri fac.

1. Gianina Corondan

Dupa ce a fost concediata de la TVR, Gianina Corondan nu a stat prea mult pe ganduri. Vedeta a plecat din nou la vanatoare de joburi. Astfel, la sfarsitul anului trecut, Gianina si-a gasit un loc de munca la un after-school, unde preda cursuri cateva ore pe saptamana. Acesta job a incantat-o atat de mult incat, de curand, si-a deschis propriul after-school.

"Mi-am zis «De ce nu?» si m-am dus, intelegandu-ma de minune cu piticii. Pentru ca primeam din ce in ce mai multe solicitari, am zis «Hopa, de ce sa nu imi deschid eu un astfel de centru, exact asa cum imi doresc?». Asa a luat fiinta Gianinani Place...", a marturisit fosta vedeta de televiziune.


Citeste si:

Victor Slav, liber la distractie dupa divort! Telenovela continua

Ce salarii fabuloase incaseaza Stefan Banica Jr sau Horia Brenciu

2. Dorian Popa

La inceputul lunii martie, actorul Dorian Popa si-a deschis un salon de infrumusetare intr-un cartier de lux din Capitala. Tinand cont de vremurile grele care se anunta in cadrul Mediapro, Dorian Popa a vrut sa se asigure ca nu va ramane fara nicio sursa de venit.

Actorul s-a implicat direct in amenajarea salonului si a lipit chiar el afisele si preturile pe geamuri.

La deschiderea oficiala au participat prieteni apropiati ai actorului, iar colegele sale Alina Eremia si Sore au fost primele cliente.





 

3. Tania Budi

Tania Budi a disparut de pe micul ecran de cateva luni bune. Vedeta nu a stat insa degeaba. La sfarsitul anului trecut, ea a inaugurat un nou club in Constanta.

"Este mai mare decat cel din Mamaia, care avea o capacitate de 600 de persoane. Acesta este amenajat in spatiul unde a functionat un fost cinematograf si va putea gazdui pana la 1.000 de oameni.

Avem un sistem de sunet performant, lumini spectaculoase, iar designul va surprinde. Eu si fratele meu, Ionut, ne-am implicat foarte mult in acest proiect", a marturisit Tania Budi.



Sursa foto: tvmania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare