Showbiz

#rihanna #andreea marin #showbiz #pavel bartos #adriana bahmuteanu #bani vedete # comisioane vedete

Vedetele-parazit. Celebritati acuzate ca au incasat pe nedrept bani frumosi

Celebritatea aduce dupa sine si profit. N-ar fi nimic rau in asta daca vedetele noastre ar incasa doar bani cinstiti, insa de multe ori ies la iveala afaceri necurate. Iata cateva cazuri de vedete care au primit bani frumosi, desi nu li se cuveneau.

Pavel Bartos




Un scandal este pe cale sa izbucneasca in lumea mondena. Prezentatorul emisiunii "Romanii au talent" este acuzat de un deputat ca a primit ilegal peste 120.000 de euro de la Radioul Public.

Potrivit politicianului Mircia Giurgiu, actorul ar fi profitat de prietenia cu fostul sef al Societatii Romane de Radio (SRR), Andras Istvan Demeter, cu ajutorul caruia ar fi obtinut peste 120.000 de euro.

Acuzatia o vizeaza, de fapt, pe sotia lui Pavel Bartos, Anca, care, in calitate de realizator de programe la Radio Romania Junior, parte a SRR, ar fi prelungit in mod direct fara licitatie un contract al firmei sotului sau, potrivit wowbiz.ro. 

CITESTE SI:

Ce fac vedetele de Paste

Cele 5 legi nescrise ale intalnirilor: tu stii regulile jocului?

 

Andreea Marin



Un alt personaj care ar fi profitat de notorietatea sa pentru a obtine bani frumosi de la o societate de stat este Andreea Marin. Lucia Hossu-Longin, membra in Consiliul de Administratie al TVR, a acuzat-o pe Zana Surprizelor ca incasa nu mai putin de 16.000 de euro pentru fiecare editie a emisiunii "Pretuieste viata", iar cand i s-ar fi propus micsorarea indemnizatiei cu 4.000 de euro, Andreea Marin ar fi decis sa paraseasca postul public. Vedeta a negat vehement aceste acuzatii.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana



Cuplul Bahmu-Prigoana a fost acuzat in urma cu aproape doi ani ca a incasat ilegal o parte din banii destinati artistilor din drepturile de autor. 11.000 de artisti ar fi fost pagubiti in urma unei inginerii financiare puse la cale de directorul general de atunci al Oficiului Roman pentru Drepturi de Autor si firma sotilor Prigoana, potrivit ziuanews.ro.

Rihanna



Insa de bani obtinuti prin metode mai putin ortodoxe au avut parte si artistii de peste hotare. Rihanna a fost acuzata recent de tabloidul britanic "The Sun" ca a incasat o suma semnificativa de bani pentru o reclama la lenjerie intima in care nici macar nu apare cu totul. Fata este a Rihannei, in vreme ce trupul i-ar apartine modelului Jahnassa Aicken, sugereaza "The Sun".

Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare