Showbiz

#rodica popescu-bitanescu #alexandru arsinel #adela popescu #showbiz #vedete intern #vedete escroci

Vedetele, prada usoara pentru hoti. Celebritatea ii atrage pe escroci ca un magnet

Cand vine vorba de facut bani, inventivitatea hotilor nu are margini. Nume grele din showbiz au picat in plasa escrocilor care, fie au incercat sa le fenteze vigilenta, fie le-au jefuit fara urma de regret casele. Iata cine a picat in plasa impostorilor.

Rodica Popescu Bitanescu


Sursa foto: zoltanlorencz.ro

Profitand de popularitatea Rodicai Popescu Bitanescu, mai multi escroci care se folosesc pe internet de numele actritei au demarat asa-zise campanii umanitare pe o retea de socializare. "Aceste Facebook-uri sunt false, nu mai vorbiti cu Rodica Popescu Bitanescu pe Facebook, pentru ca eu nu am Facebook si nu va mai lasati pacaliti", a povestit actrita pentru libertatea.ro.

Rodica Popescu Bitanescu nu a anuntat autoritatile, dar asteapta ca oamenii legii sa se autosesizeze.

CITESTE SI:

Ce contine rujul: ingredientele bizare care iti vor da fiori!
Secrete de vedete - Fii sexy precum Jennifer Lopez! Invata trucurile ei de frumusete
Studiu: Femeile au orgasme mai putine, dar mai variate. Iata de ce!

Iulia Vantur


Sursa foto: click.ro

Prin aceeasi metoda s-ar fi strans bani multi si profitandu-se de un cont fals al Iuliei Vantur. Vedeta a facut, in luna februarie, un anunt prin intermediul paginii sale personale de Facebook prin care isi instiinta admiratorii virtuali ca numele i-a fost folosit de unele persoane care doreau sa faca bani in mod ilegal.

"Dragii mei, va multumesc tuturor celor care-mi urmariti activitatea pe Facebook. Am fost informata ca anumite persoane, folosind conturi false cu numele meu, solicita bani pentru «actiuni umanitare». Va rog din suflet sa le ignorati, sa nu va lasati pacaliti de astfel de mesaje. Aceasta este unicul cont pe care postez. Va rog sa dati share acestui mesaj pentru a-i avertiza pe toti cei pe care ii cunoasteti! Multumesc mult!", a scris Iulia Vantur.

Adela Popescu


Sursafoto:cugetliber.ro

Tot o vedeta de pe plaiuri mioritice si-a luat teapa la telefon, de aceasta data. Adela Popescu a fost pacalita de infractorii care fac bani cu ajutorul telefonului mobil. "Am primit un mesaj de pe un numar strain in care scria «Am ceva important sa iti spun, suna-ma». In mod normal, nu dau curs invitatiilor de acest gen, insa, de data asta, pentru ca am mai multi prieteni in strainatate, am sunat. Mi-a raspuns o doamna care vorbea in araba. Desi nu intelegeam ce spune, imi parea destul de panicata", a notat Adela pe blog. Aceasta a continuat: "Am ajuns acasa, i-am povestit lui Radu si am apelat
din nou, sperand ca de data asta vom elucida misterul. Ce ne-a atras atentia a fost faptul ca secundele se scurgeau inca din momentul in care telefonul suna. Hmmm... Apoi, desi nu intelegeam ce spune duduia, parea ca se repeta. In fine... Am cautat informatii si am aflat ca acesta este un numar fraudulos, care odata apelat, se activeaza o casuta vocala ce va taxa minim 30 de dolari apelul".

Alexandru Arsinel

 

Sursa foto: laurentiupintoi.wordpress.com

Tot la telefon era cat pe ce sa pice in plasa escrocilor si Alexandru Arsinel. Actorul a povestit anul trecut cum a primit la un moment dat telefon prin care era anuntat ca fiul sau cel mare, Bogdan, ar fi accidentat grav doua persoane pe o trecere de pietoni din Capitala. Pentru a-si retrage plangerea, interlocutorul, care se pretindea a fi ruda cu presupusele victime din Cluj, i-a cerut familiei Arsinel suma de 15.000 de lei, bani pe care actorul urma sa ii depuna intr-un cont bancar.

Marcati de vestea teribila, actorul si sotia sa au cerut sa vorbeasca cu fiul lor. In acel moment, la telefon a intervenit o voce barbateasca, care se dorea a fi cea a lui Bogdan Arsinel. Acesta ii implora pe mama si pe tatal sau sa il ierte pentru neatentie si sa plateasca suma ceruta de familia ranitilor. Arsinel s-a prins de escrocherie si i-a cerut prezumtivului fiu sa enumere cateva apelative folosite doar in familie.
Escrocii s-au speriat si au inchis. Alexandru Arsinel a depus plangere la politie, dar santajistii nu au fost nici pana acum prinsi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare