Showbiz

#showbiz #copii vedete #cadouri copii vedete #vedete intern #teodora becali #Raducu Mazare

Vedetele, prea generoase cu odraslele lor? Le fac cadouri de zeci de mii de euro

Iti mai amintesti ce cadou ai primit de la parinti atunci cand ai implinit 18 ani? Probabil ca o carte sau o petrecere-surpriza. Odraslele de vedete insa au parte de mult mai mult decat atat. Cadourile lor sunt aproape de fiecare data "pe patru roti" si costa de la 40.000 de euro in sus!

Teodora Becali

Sursa foto: cancan.ro

Chiar daca se afla dupa gratii, Gigi Becali nu uita sa isi rasfete fetele, despre care a spus adesea ca sunt comorile lui nepretuite. Un pret destul de piperat a avut totusi masina pe care omul de afaceri i-a facut-o cadou Teodorei, fiica sa cea mare. A fost atat cadou de majorat, cat si rasplata pentru reusitele la Bacalaureat. Teodora conduce de acum o masina de lux, un Range Rover in valoare de 50.000 de euro.

Paparazzii cancan.ro au surprins-o pe tanara cand, fericita nevoie mare de noua sa bijuterie, si-a luat sora mai mica, pe Alexandra, si au pornit la plimbare pe strazile Capitalei.

CITESTE SI:

Misty da cartile pe fata. Keo o insela de 7 ani pe Andreea Balan
Primele imagini cu Angelina Jolie mireasa. Cum ti se pare ca a aratat?
Cristian Boureanu: Am primit propuneri amoroase din partea barbatilor


Radu Mazare Jr

Sursa foto: libertatea.ro

Si Raducu Mazare a primit un bolid, in urma cu doi ani, atunci cand a devenit major cu acte in regula. Nu de la tatal sau, primarul Constantei, ci de la fratele edilului. Chevroletul, vechi de 7 ani, a fost tunat special pentru a-l transforma intr-un adevarat aspirator de femei pentru tanara odrasla. Mai putin costisitor, insa deloc de neglijat, a fost cadoul pe care Radu Mazare i l-a facut fiului sau: un laptop care a costat 2.200 de euro.

Adrian Doroftei

Sursa foto: ziarulring.ro

De un cadou scump a avut parte si Adrian, fiul lui Leonard Doroftei. Tot o masina a primit anul trecut si tanarul, atunci cand a implinit 18 ani. Tatal sau i-a organizat o petrecere-surpriza la pubul din Ploiesti care-i poarta numele. "A avut invitati multi, dar cea mai mare surpriza i-am facut-o eu si Monica, sotia mea. I-am oferit un BMW X1 cu ocazia majoratului. S-a bucurat foarte tare", a povestit atunci Leonard. Si cum sa nu se bucure daca o astfel de masina costa peste 40.000 de euro!

Catalin Tociu

Sursa foto: bzi.ro

Un cadou, ce-i drept, nu la fel de scump, i-a luat si Romica Tociu fiului sau, Catalin, care tot anul trecut a implinit 18 ani: un BMW la mana a doua in valoare de 15.000 de euro. "Cand vine vorba despre copiii mei, nu ma uit la bani", a spus actorul pentru bzi.ro. Din fericire, a reusit in urma cu cateva zile sa promoveze Bacalaureatul, dupa ce in vara isi dezamagise mult parintii, atunci cand a pricat examenul.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului