Showbiz

#showbiz #masini de lux #masini vedete

Vedetele si masinile lor extravagante. Iata cine si-a permis cele mai scumpe autoturisme

In vreme ce artistii de la noi nu isi permit masini mai scumpe de 50.000-100.000 de euro, cei de peste ocean, in schimb, au strans atatia bani incat si-au permis sa isi cumpere bolizi care ajung chiar si la un milion de dolari. Site-ul promotor.ro a realizat chiar un top al celor mai scumpe masini detinute de vedete.

1. Beyonce




Cantareata americana Beyonce a primit cadou de la sotul sau, producatorul Jay-Z, un exemplar de epoca Rolls Royce din 1959 si care a costat nu mai putin de un milion de dolari. Ca sa nu se lase mai prejos, Beyonce i-a "intors" cadoul sotului sau, caruia i-a cumparat la randul sau un Bugatti Veyron in valoare de doua milioane de dolari. E drept ca au o avere estimata la 900 de milioane de dolari americani.

CITESTE SI:

CITESTE SI:

Vedetele obsedate de imaginea fostelor iubiri

Noi vesti de la medicii lui Michael Schumacher despre externarea pilotului

 


2. Rihanna



Iubitul Rihannei, Chris Brown, i-a daruit recent cantaretei o masina personalizata, un Lamborghini Aventador, estimata la aproximativ 750.000 de dolari. Mai generoasa, artista i-a cumparat lui Chris un Mercedes SLR Stirling Moss, care a costat un milion de dolari.

3. Celine Dion



Una dintre norocoasele posesoare ale unei masini de lux foarte scumpe este si Celine Dion. Artista conduce un Maybach 62, model care nu se mai produce. Potrivit promotor.ro, pretul exact al masinii nu se cunoaste, insa este evaluata la peste 500.000 de dolari.

4. Nicky Minaj



Rapperita Micky Minaj este o alta vedeta posesoare a unui bolid cu multi cai putere. Cantareata are un Lamborghini Aventador Roadster in valoare de aproape 450.000 de dolari, pe care l-a vopsit in roz.

5. Gwen Stefani



Cantareata americana Gwen Stefani a dat 400.000 de dolari pe un coupe Rolls Royce Wraith. Bolidul se adauga colectiei sale impresionante de masini din care mai fac parte un Maserati Quattroporte si un Porsche Panamera S-Hybrid.

6. Pepe

Sursa foto: elegance-rentacar.com

In Romania, insa, vedetele nu castiga atat de multi bani incat sa isi permita masini foarte scumpe, asta poate si pentru ca nu au aceeasi popularitate precum cantaretii de peste ocean. Una dintre cele mai scumpe masini din showbizul romanesc o conduce Pepe, care si-a cumparat anul trecut un Porche Cayenne in valoare de 100.000 de euro.

Sursa foto: promotor.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare