Showbiz

# note bac # simona gherghe bac #vedete bac #bac 2015

Vedetele si notele la BAC. Iata cat de pregatite au fost!

In plina desfasurare a bacalaureatului, vedetele autohtone isi amintesc de emotiile traite in ultimele zile petrecute pe bancile liceului. Si, daca pentru elevii de acum, examenul pare foarte dificil, notele vedetelor arata ca s-au pregatit temeinic pentru examenul maturitatii.

Simona Gherghe a fost eleva silitoare in liceu, insa la examenul maturitatii nu a reusit sa obtina o nota mare, pe motiv ca era... indragostita. "8,46. Nesatisfacator, si-au zis ai mei, pentru o eleva de peste 9, cat a fost media anilor de liceu. Eu, insa, eram in lumea mea. Lumea mea de fata de 18 ani, indragostita si pe care n-o prea mai interesa nimic altceva, in afara de iesirile cu prietenul meu", a declarat prezentatoarea TV care a mai suferit un soc in toamna aceluiasi an. Atunci a picat examenul la facultate si a reusit sa-si spele rusinea abia un an mai tarziu, cand a luat printre primii. 

Marius Moga a luat bacalaureatul cu 9.30, la Alba Iulia, unde a terminat liceul "Horea, Closca si Crisan". "Oricum, BAC-ul a fost un fleac pe langa ceea ce a urmat la Facultatea de Sociologie", a marturisit vedeta.

Adela Popescu a studiat la Liceul de Muzica Dinu Lipatti, sectia de actorie, iar media finala, 9.28, a clasat-o pe locul al doilea pe liceu. "Era sa nu ajung la examenul de bacalaureat pentru ca aveam filmari. Am ajuns pe muchie", isi aminteste actrita. 

Andra a fost eleva a Colegiului Economic "A.D. Xenopol", la "Turism si alimentatie publica". Cea mai mica nota a Andrei a fost 7.7 la geografie - proba scrisa, iar notele maxime, la limba romana si engleza. Media finala: 9.07.

Alexandra Stan a dat bacalaureatul in 2008, pe vremea cand nu era celebra. A luat o frumoasa medie 9,13.

Tu cat ai luat la BAC?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare