Showbiz

#showbiz #despartire andreea balan # vedere intern #despartire keo

Keo, ca o stafie. Ce s-a intamplat cu 3 vedete parasite este socant

Keo nu a reusit sa treaca prea usor peste despartirea de Andreea Balan. A slabit 6 kilograme in cateva saptamani, spun prietenii. Artistul nu este singura vedeta pe care suferinta din dragoste a schimbat-o dramatic.

"A slabit vazand cu ochii"

Acuzatiile publice si barfele de tot felul din ultima luna l-au facut pe Keo de nerecunoscut. Cunoscutii cantaretului spun ca artistul este foarte afectat de scandalul in care a fost implicat, motiv pentru care a slabit peste sase kilograme.

"Keo a fost foarte stresat in perioada asta. Nu a omorat pe nimeni, dar oamenii l-au judecat foarte dur, de parca este singurul barbat din lume care si-a inselat iubita. S-a consumat din cauza scandalului si a slabit vazand cu ochii. A dat jos cam sase kilograme de suparare si ne-a cam ingrijorat. Acum merge la sala, stie ca este prea slab", a declarat un prieten al solistului, pentru cancan.ro.

Keo si Andreea Balan au format un cuplu vreme de opt ani, insa au decis sa se desparta la inceputul lunii aprilie, cantareata sustinand initial ca de vina este artistul, care nu este hotarat sa o ia de sotie si cu atat mai mult sa aiba si un copil. Ulterior, s-a aflat de relatia acestuia cu Misty, o cantareata careia Keo i-a compus mai multe melodii. Intregul circ mediatic care a urmat pare sa il fi afectat nu doar pishic, ci si fizic pe cantaret.

Oana Zavoranu a incercat sa se sinucida
 

Sursa foto: reginele.ro

Keo nu este singura vedeta din showbiz pe care problemele sentimentale au doborat-o. Destramarea relatiei dintre Pepe si Oana Zavoranu a iscat un adevarat scandal, care s-a lasat cu un torent de declaratii de ambele parti. Amanunte intime din viata celor doi au iesit la iveala. Si daca toata lumea isi imagina ca Oana este o femeie puternica, suferinta i-a pus capac. Slabita fizic si emotional, vedeta a incercat de mai multe ori sa se sinucida. Multi insa au pus aceste tentative pe seama dorintei sale de popularitate.

Gabriela Cristea, afectata de divort

Sursa foto: canca.ro

Scandalul despartirii dintre Gabriela Cristea si Marcel Toader si-a pus la momentul respectiv amprenta si pe silueta divei. La scurt timp dupa divort, vedeta Kanal D era de nerecunoscut, castigand insa admiratia tuturor cu noua ei silueta.

Mihai Albu s-a topit de dor

Sursa foto: click.ro

Mihai Albu a fost distrus anul trecut, dupa divortul de sotia sa, Iulia. Designerul de pantofi a recunoscut ca a slabit 5 kilograme de dorul sotiei si al fetitei lor.

CITESTE SI: Vila cu 7 dormitoare, la doar 1.000 de dolari. Unde se afla aceasta comoara imobiliara
Cat costa libertatea lui George Clooney
Cat de sanatoase sunt cu adevarat sucurile de fructe 

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare