Showbiz

#sarcina #alex velea #showbiz #antonia #vedete intern #Antonia insarcinata

Veste bomba! Antonia este insarcinata. Prima reactie a tatalui copilului

Antonia si-a anuntat in aceasta dimineata fanii de pe conturile sale de socializare ca este insarcinata. Cantareata este intr-o relatie cu Alex Velea. Artista mai are o fetita, in varsta de aproape 4 ani, si pentru custodia careia se lupta in instanta cu sotul sau, Vincenzo Castellano.

"Traiesc o perioada frumoasa in viata mea pe care imi doresc sa o impartasesc cu voi, fanii mei, cei care m-ati sustinut neconditionat pana acum Va multumesc pentru tot! Am o veste care imi bucura sufletul si care ma face sa simt multa iubire dupa o perioada foarte dureroasa si dificila din viata mea. Sunt insarcinata, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni parinti. Sunt foarte fericita si imi doresc sa simtiti cu totii cel putin tot atata fericire! Acest lucru nu schimba cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetita mea pentru care voi face orice sa o am langa mine si sa imi petrec tot timpul cu ea", a dezvaluit Antonia pe pagina sa de Facebook.

In nici o ora de cand a postat anuntul, Antonia a primit aproape 10.000 de like-uri, semn ca fanii ii sunt alaturi. Artista, care este insarcinata in trei luni, va naste la inceputul anului viitor.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

Nici reactia lui Alex Velea nu a intarziat sa apara: "Nu sunt multe de spus. Sunt cel mai fericit om de pe pamant. La fel si Antonia. Impreuna vom avea un copil. A fost un an foarte greu si am trecut prin multe momente delicate, momente care nici macar nu au fost create de noi. Nu voi face multe comentarii pe acest subiect. Repet: sunt foarte mandru si bucuros ca voi deveni tatic alaturi de femeia pe care o iubesc! Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de noi si gandurile noastre frumoase merg catre voi! Toti suntem foarte fericiti! Va pup si va iubesc!"

 

 

CITESTE SI:

De la hotdog la inghetata cu fistic, iata de mancaruri prefera sefii de state

Mr. Pink, gelos pe Irinel Columbeanu? Iata de ce nu o lasa pe Moni la fostul sot!

Ele sunt intrigantele din showbiz! Iata cine starneste cele mai multe scandaluri


"Daca nu a avut grija de Maya, macar sa aiba grija de copilul pe care o sa-l aiba cu Velea"

Antonia este in plin proces de divort de sotul sau, Vincenzo Castellano. Si Alex Velea a fost casatorit, insa a divortat la inceputul anului.

"Ii doresc multa sanatate ei si viitorului copil. Antonia a fost in luna mai in Italia la Maya. E indragostita de Velea, l-a lasat pe Vincenzo, asta e. Antonia nu vrea sa semneze acordul pentru custodie. Antonia nu are timp pentru Maya. Eu imi doresc ca Maya sa o aiba pe mama ei alaturi. Antonia a refuzat sa o ia pe Maya in vacanta la ea. Daca nu a avut grija de Maya, macar sa aiba grija de copilul pe care o sa-l aiba cu Velea. Sa-l lase in pace pe Vincenzo. Nu inteleg de ce nu a recunoscut ca e cu Velea", a declarat Ciro Castellano, tatal lui Vincenzo, la Antena Stars.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare