Showbiz

#divort #andreea berecleanu #andrei zaharescu #divort Andreea Berecleanu

Veste socanta in lumea mondena: Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au divortat?

Lumea mondena este mereu plina de surprize neasteptate, care socheaza in fiecare zi. De data aceasta este vorba despre un nou divort. Potrivit revistei "Ciao", Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au divortat in mare secret, in urma cu cateva luni.

Cei doi s-ar fi separat inca din primavara, insa au tinut atat de bine ascuns acest lucru incat abia acum au iesit la iveala primele amanunte.

Conform "Ciao", problemele in cuplul Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au inceput in urma cu doi ani, din 2011. Motivul care a dus insa la ruptura ar fi fost faptul ca Andreea s-a plictisit de sotul sau, purtator de cuvant al Guvernului, si si-ar fi gasit din nou fericirea alaturi de un alt barbat, mai mare cu 20 de ani decat ea.

De asemenea, pentru ca Andreea simte nevoia de schimbare in viata sa, ea a apelat si la serviciile unui chirurg estetician pentru a-si ascunde imperfectiunile care o stresau de foarte multa vreme.

Sursa foto: eva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului