Showbiz

#inel de logodna #verigheta #victor slav #showbiz #bianca dragusanu #divort Bianca Dragusanu

Viata Biancai Dragusanu dupa divort: ce va face si unde are de gand sa isi duca verigheta

Dupa aproape doua luni de la despartirea, inca neoficiala, de Victor Slav, Bianca Dragusanu pare ca si-a regasit linistea si s-a impacat cu ideea ca va divorta. Cu toate aceastea, vedeta inca mai spera la o minune si se roaga ca Victor sa se razgandeasca in ultimul moment.

Verigheta si inelul de logodna raman amintiri sfinte pentru Bianca

Bianca a marturisit ca, desi va divorta de Victor, ea va pastra intr-un loc sigur verigheta si inelul de logodna, in valoare de 15.000 de euro, primite de la sotul sau. In plus, Bianca este hotarata sa treaca peste acest moment dificil din viata si sa se concentreze cat mai mult pe afacerea sa.

"In primul si in primul rand trebuie sa ma ocup de afacerea mea. Vreau sa gasesc un spatiu mai mare unde sa ma mut si undeva intr-o alta zona, mai apropiata de casa. M-am obisnuit cu ideea ca vom divorta. Inca mai port verigheta si inelul de logodna, nu voi renunta la ele nici dupa divort. Nu le mai port, dar le voi depune la banca. Pana la urma, sunt amintirea casniciei mele si vreau sa le pastrez. Valoreaza destul de mult, cam 15.000 de euro impreuna, si nu le voi tine in casa. Toate bijuteriile mele sunt la banca", a marturisit Bianca unor prietene.

Pregateste o vacanta de relaxare

Prietene apropiate ale Biancai Dragusanu au marturisit, pentru wowbiz.ro, ca vedeta este cu psihicul la pamant, chiar la un pas de depresie. Cel mai tare pare sa o afecteze faptul ca, pe langa ea, mai sufera foarte tare si parintii sai. Pentru a nu cadea in depresie, Bianca iese tot mai des cu prietenele sale si incet-incet pare sa se resemneze cu ideea ca din luna martie va fi o femeie singura.

Prietenele Biancai au dezvaluit ca roscata si-a programat si o vacanta de relaxare, insa va astepta mai intai sa se pronunte divortul, care va avea loc in jurul datei de 6 martie, cand este si ziua sa de nastere.

Jimmy Dragusanu, de partea lui Victor Slav

Desi Victor pare foarte hotarat in privinta divortului, acesta a pastrat o legatura foarte stransa cu tatal Biancai, Jimmy Dragusanu. De curand, cei doi au luat chiar cina impreuna, iar Victor a tinut sa impartaseasca acest moment special si cu fanii sai de pe Facebook, unde a postat o fotografie cu socrul sau, alaturi de mesajul: "O seara linistita in compania unui om cu un caracter frumos si o sinceritate rara".

De asemenea, tatal Biancai Dragusanu este foarte intrigat de escapada fiicei sale cu Adrian Cristea  si a declarat ca nu o va mai recunoaste ca fiica, daca aceasta se va impaca cu fotbalistul.

"I-am spus Biancai: Daca te impaci cu omul asta, eu nu te mai recunosc de fiica", a marturisit Jimmy Dragusanu.

Citeste si:

Motivul pentru care medicii au oprit procedura de trezire din coma a lui Michael Schumacher

3 artisti din Romania care s-au reprofilat: domeniile care le aduc mai multi bani decat muzica

Sursa foto: reginele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare