Showbiz

#victor slav #showbiz #bianca dragusanu #divort Bianca Dragusanu

Victor Slav, liber la distractie dupa divort! Telenovela continua

Incitanta telenovela in care protagonistii sunt Bianca si Victor Slav nu se va termina curand. Chiar daca au divortat, Bianca si Victor Slav starnesc curiozitatea publicului si a presei cu noi episoade din deja celebra lor poveste de dragoste cu nabadai. Dupa un divort fulgerator, intalniri secrete, acum Victor Slav este pus pe mari distractii.

Chef pana dimineata cu prietenii

Daca Bianca a preferat sa petreaca cateva zile la rand inainte de divort, Victor a decis sa isi inece amarul dupa separare. Prezentatorul TV a avut un weekend plin. Acesta a petrecut alaturi de cativa prieteni intr-un restaurant de lux din Capitala, de unde a plecat la o ora dupa incheierea programului.

Victor a ales sa plece acasa cu un taxi, lasandu-si masina in parcarea restaurantului o zi intreaga, semn ca seara a fost una placuta, iar alcoolul nu a lipsit.

In acest timp, Bianca a preferat sa stea mult mai linistita si si-a petrecut weekendul alaturi de cativa prieteni si in vizita pe la petshopuri.

Totusi, roscata nu a trecut cu vederea iesirea fostului sot i-a transmis pe Facebook un mesaj dur: Don't say you miss me when it's your fault I'm gone" ("Nu spune ca iti e dor de mine cand din vina ta am plecat").

Citeste si:

Ce salarii fabuloase incaseaza Stefan Banica Jr sau Horia Brenciu

Prima reactie a sotiei lui Adrian Mutu, dupa zvonul divortului

Vrea sa o duca pe Bianca la psiholog

Desi pare de neinduplecat in privinta unei impacari, Victor Slav a marturisit ca va fi in continuare langa Bianca, deoarece este o persoana buna, care are nevoie insa doar de putin ajutor. Victor a dezvaluit ca Bianca a acceptat si ea acest lucru si ca, in curand, va merge chiar si la psiholog.

"Am vrut sa o schimb si am esuat. Mi-as dori mult sa se schimbe si, daca si ea vrea, o sa o ajut. Daca voi considera ca merita sa ma si implic, o voi face. Nu imi este frica. Ea are nevoie ca cineva sa o indrume. Nu asculta, dar poate sa asculte, daca vrea. Bianca are probleme emotionale si de sanatate, care sunt foarte grave.  Eu cred ca pot sa o ajut in privinta problemelor de sanatate si emotionale. O sa aiba un psiholog adevarat", a declarat Victor Slav, intr-un interviu pentru Pro TV.

Bianca si Cristea, "dragoste bolnava" 

Victor Slav  a marturisit, de asemenea, ca va face aceste lucruri pentru Bianca deoarece inca o mai iubeste si crede ca relatia cu Adrian Cristea i-a facut doar rau.

"Intre acesti doi oameni nu a existat niciodata dragoste. A fost o dragoste bolnava si prelungita la extrem, nu este dragoste. Mereu a avut o frustrare: De ce acest om o insala sistematic? Erau impreuna 2-3 luni, dupa care despartiti o perioada pentru ca el o insela. Intervenea furia, era nervoasa, nu intelegea..", a marturisit Victor Slav.

Sursa foto: dolj.radicalonline.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului