Showbiz

#victor slav #showbiz #bianca dragusanu #vedete intern # victor slav concediat

Victor Slav si Bianca Dragusanu, din nou impreuna!

Telenovela Bianca Dragusanu - Victor Slav pare fara sfarsit. Dupa ce roscata si-a facut un nume si datorita colaborarilor cu Antena 1, fostul sau sot ii calca pe urme. Dat afara de la Pro TV, Victor Slav va ajunge in curand sa lucreze impreuna cu Bianca. Prezentatorul se afla in negocieri pentru o emisiune la postul din Baneasa.

De la Meteo, la o emisiune de divertisment

Dupa ce in urma cu doua saptamani sefii Pro TV au refuzat sa ii mai prelungeasca lui Victor Slav contractul de munca pe motiv, spun gurile rele, ca scandalul in care a fost implicat in urma divortului de Bianca a adus prejudicii de imagine postului, stiristul nu va sta prea mult pe bara.

Cum era de asteptat, cei mai interesati de numele si notorietatea fostului prezentator al rubricii "Vremea" de la Pro TV sunt cei din trustul Intact. Potrivit wowbiz.ro, Victor ar urma sa semneze un contract cu Antena 1, unde, din toamna ar urma sa fie protagonist al show-ului "Burlacul". In 2012, si Bianca Dragusanu a jucat rolul de "Burlacita". Roscata este angajata Antenei 1, iar acum prezinta, impreuna cu Pepe, emisiunea "Splash! Vedete la apa".

Ascensiune spectaculoasa

CITESTE SI:

Iulia Vantur si-a schimbat iubitul indian cu unul mult mai tanar
Oana Zavoranu, atac murdar! Pepe si Maruta, luati in colimator

Surpriza de proportii! Madalina Ghenea a devenit mama, iar copilul e negru


Victor Slav a aparut pentru prima data la televizor in emisiunea "Vara Ispitelor", in anul 2001. Urmase un curs de modelling, arata bine, asa ca a fost cooptat sa participe la show din postura de "ispita". Atunci l-a cunoscut si pe Bogdan Vladau, "ispita" care a sedus-o in timpul emisiunii pe Cosmina Pasarin. De atunci, Bogdan si Victor sunt cei mai buni prieteni.

Sursa foto: cancan.ro

In anul 2006, Victor Slav a participat la emisiunea "Dansez pentru tine", unde, alaturi de Carmen Stepan, au castigat locul 1 si marele premiu in valoare de 50.000 de euro.

Doi ani mai tarziu, Victor Slav a devenit prezentatorul rubricii Meteo, de la Pro TV, dar si al emisiunii "Frumusete pe muchie de cutit". Tot atunci a cunoscut-o si pe Anda Adam, cu care a format un cuplu vreme de sase ani. Relatia cu cantareata l-a adus mai mult ca pana atunci in atentia publicului amator de mondenitati.

Sursa foto: b365.ro

Insa de cea mai mare mediatizare a avut parte de anul trecut incoace, cand s-a casatorit cu Bianca Dragusanu. Mariajul nu a durat decat trei luni, dupa care a urmat un divort rasunator.


Sursa foto: wowbiz.ro

Tot anul trecut, el a primit si titlul de cel mai sexy barbat din showbiz.

Sursa foto: sighet247.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare