Showbiz

#afaceri vedete #showbiz #vedete intern #viorel lis #catalin botezatu #afaceri dubioase

Viorel Lis, audiat intr-un caz de prostitutie. 4 vedete care au afaceri dubioase

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, trebuie sa dea cu subsemnatul, dupa ce procurorii au descoperit ca una dintre locuintele sale fusese inchiriata si transformata in salon de masaj erotic. Edilul este doar una dintre numeroasele persoane publice din Romania implicate in ultimii ani in scandaluri si in afaceri dubioase.

Viorel Lis, paravan pentru prostitutie?

Sursa foto: libertatea.ro

16 locuinte au perchezitionat oamenii legii marti dimineata in cautarea unor dovezi care vizau o retea de proxenetism. Unul dintre imobile ii apartine lui Viorel Lis. Spatiul era inchiriat unei societati comerciale care deschisese acolo un salon de masaj. Insa sub acest paravan, salonul oferea clientilor si servicii sexuale. Potrivit anchetatorilor, tinerele care lucrau acolo primeau intre 100 si 600 de euro pentru a face sex cu diversi parteneri. Fostul primar al Capitalei trebuie sa le spuna acum anchetatorilor ce stie despre activitatile ilegale care se desfasurau in imobilul al carui proprietar este.

CITESTE SI:

Vedetele, de la dragoste la ura. Iata cine cu cine se dusmaneste!

Invata de la Rihanna cum sa porti jeansii cat mai cool


Sanda Ladosi, dosar de delapidare


Sursa foto: antena3.ro

Numele cunoscutei cantarete Sanda Ladosi apare in dosarul in care sotul sau, Stefan Tache, este cercetat pentru ca ar fi prejudiciat statul, impreuna cu alti patroni de firme, cu 4 milioane de euro. Chiar daca, oficial, artista n-a fost inculpata in acest caz, una dintre firmele pe care aceasta le-a detinut in trecut a fost parte a mecanismului prin care partenerul sau de viata a fentat plata taxelor si a impozitelor. Se pare ca exact notorietatea artistei si imaginea sa publica impecabila ar fi constituit un punct forte in procedurile de negociere a contractelor semnate de-a lungul anilor de Stefan Tache.

Catalin Botezatu, inchisoare pentru frauda

Sursa foto: libertatea.ro

Designerul Catalin Botezatu a fost condamnat in anul 2000 la inchisoare pentru folosirea creditelor luate de la Bancorex si Bankcoop in interes propriu, pentru bancruta frauduloasa si pentru complicitate la inselaciune. Potrivit presei din acea vreme, valoarea fraudei ar fi fost de aproximativ 2 milioane de dolari. Catalin Botezatu a fost incarcerat jumatate de an.

Natalia Mateut, arestata din cauza iubitului


Sursa foto: acasatv.ro

Fiica fostului fotbalist Dorin Mateut, Natalia Mateut, a fost arestata in Olanda impreuna cu iubitul ei de atunci si alte doua persoane. Cei patru au fost banuiti ca au utilizat mai multe carduri false pentru a face cumparaturi, valoarea fraudei ridicandu-se la aproximativ 80.000 de euro. Fotomodelul a declarat atunci ca este nevinovata si ca a fost atrasa in cursa de cei trei barbati.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare