Vedete din Romania

#vedete 1 decembrie #vedete intern #vedete romania #simona halep #nadia comaneci #showbiz

1 Decembrie: 3 vedete care ne fac sa ne mandrim!

Romanii fac parte din elita celebritatilor mondiale, uimind intreaga lume cu performantele lor in domenii diverse, de la sport, actorie, moda, muzica si nu numai.

1. Maria Lucia Hohan. Creatoarea de moda a devenit in ultimii ani extrem de populara in randul vedetelor de la Hollywood. Jennifer Lopez, Selena Gomez, Katherine Heigl, Vanessa Hudgens, Demi Lovato, Emma Roberts sunt doar cateva dintre actritele care au aparut de nenumarate ori pe covorul rosu purtand creatii ale romancei. Iata cateva dintre celebritatile care i-au purtat rochiile: 

2. Simona Halep. Este, cu siguranta, vedeta momentului. Numarul 3 mondial la tenis este nu numai o sportiva exceptionala, ci si o romanca adevarata, ea mentionandu-si radacinile ori de cate ori a avut ocazia. Simona a dovedit diplomatie si eleganta in toate confruntarile sale sportive, inclusiv cand a iesit invingatoare. Ea a reusit performanta de a o invinge inclusiv pe numarul 1 mondial, Serena Williams. Romanca a castigat respectul si celor mai aprigi critici ai ei, care au fost nevoiti sa recunoasca valoarea romancei. 

3. Alexandra Dinu. Fosta sotie a lui Adrian Mutu a devenit o actrita respectata in Italia, unde traieste de pe vremea cand era maritata cu fotbalistul roman. Anul acesta a fost unul dintre invitatii speciali ai Festivalului de Film de la Venetia si a primit premiul "Personalitatea anului", acordat de revista "Diva e donna". Alexandra Dinu a aparut in numeroase filme, alaturi de actori binecunoscuti, precum James Franco sau Ethan Hawke. 

Evident, numarul romanilor care ne fac sa ne mandrim ca suntem conationali este mult mai mare. Printre celebritatile care au schimbat perceptia despre Romania peste hotare se mai numara Nadia Comaneci, gimnasta care a obtonut primul 10 din istorie, Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai populari fotbalisti ai romanilor, Sebastian Stan - actor care a aparut in numeroase filme de la Hollywood, printre care si celebrul "Gossip Girl", Catrinel Menghia si Valentina Pelinel - doua dintre cele mai populare modele preferate de numerosi designeri, Angela Gheorghiu - soprana care a cucerit lumea, Marcel Iures - unul dintre actorii romani cu state vechi la Hollywood, Alexandru Tomescu - printre cei mai buni violonisti ai lumii si multi altii.

CITESTE SI: Alexandru Arsinel, pradat de hoti de doua ori in trei zile

Oana Roman, de la extaz la agonie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare