Pregatirile pentru botezul Irinei Columbeanu au intrat in linie dreapta, deoarece pana la mult-asteptatul eveniment au mai ramas cinci zile. Pentru petrecere au fost comandate 100 de languste vii, vesela de gheata, zece tiruri cu flori si peste din Alaska.
Forfota mare la vila lui Irinel Columbeanu de la Izvorani, pentru ca la sfarsitul saptamanii va avea loc botezul micutei Irina si totodata o petrecere de ziua afaceristului, care implineste 50 de ani. Tiruri cu flori,
ornamente , o scena ce va fi pusa pe apa si
munitie pentru spectacolul de artificii sunt aduse la vila de firma organizatoare, 'Bouquet Events', a Ioanei Sucu.
Lista de bucate de la petrecere cuprinde preparate spectaculoase.
Caviarul si vodca, servite in boluri si pahare din gheata
In meniu a fost introdus 'Black cod', o mancare la moda in restaurantele luxoase din Paris si care e facuta dintr-un peste de Alaska
marinat si gatit cu caramel. Pentru a prepara acest fel
la familia Columbeanu, un bucatar de la Hilton a fost trimis la
specializare la restaurantul Pershing Hall de la Paris. Icrele negre si vodca Grey Goose vor fi servite in boluri si pahare sculptate in gheata, care isi pastreaza starea timp de cinci ore. (continuarea in
Libertatea)