Vedete din Romania

#concurs #frumusete #afaceri #muzica

15.000 euro pentru Monica si Ramona

Dupa ce a incercat o cariera in muzica, alta in design vestimentar si si-a masurat fortele in productia cinematografica si in afaceri, Bogdan Croitoru , alias Fizz , intentioneaza sa se lanseze si in industria frumusetii. El a obtinut licenta pentru organizarea unor concursuri de frumusete, Miss Fizz, si le doreste ca imagine a concursului pe surorile Monica Columbeanu si Ramona Gabor .

Primul dintre concursurile de frumusete pe care Bogdan Croitoru le va organiza se numeste Miss Fizz September si va avea loc in aceasta toamna. 

'Dupa acesta, va urma Miss Fizz Christmas pe care-l voi organiza in ajunul Sarbatorilor de iarna, altul Miss Fizz in Primavera si Miss Fizz Bikini anul viitor in vara.

Fiecare participanta la concurs va primi 500 de euro, iar primele trei clasate vor primi sume mari de bani, excursii in strainatate si vor participa la un reality show. Castigatoarea va primi 5.000 de euro', a declarat cantaretul pentru Libertatea.

Pentru ca orice concurs care se respecta trebuie sa aiba ca imagine o tanara etalon de frumusete, Fizz s-a gandit ca ar putea avea chiar doua manechine pe afis, acestea fiind surorile Monica Columbeanu si Ramona Gabor.
In prezent cei trei se afla in negocieri avansate pentru contractul de imagine, care ar aduce surorilor peste 15.000 de euro.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare