Vedete din Romania

#machiaj #vestimentatie #lady gaga #coafura #boy george #rochie gotica #conceptul travesti # Doina Levintza

3 cantareti care au mizat pe conceptul travesti

Pentru a obtine cat mai multa popularitate, artistii incearca sa socheze si sa acapareze atentia publicului nu doar cu talentul lor, ci si prin atitudine sau tinuta. Cea mai ieftina si cea mai la indemana metoda este vestimentatia. Un nou concept adoptat de vedete in aceasta privinta este tinuta travesti, un subiect inca tabu, care provoaca rumoare in randul publicului, mai ales din cauza mediatizarii exagerate. Cel mai recent exemplu in acest sens este reprezentantul Romaniei la Eurovision, Cezar Ouatu, care s-a prezentat la finala acestui concurs cu o tinuta care a socat si contrariat foarte multa lume.

Rochie gotica

Cezar Ouatu s-a prezentat pe scena de la Malmo, Suedia, purtand o rochie in stil gotic, cu un decolteu adanc. Tinuta reprezentantului Romaniei la Eurovision 2013 a fost asupru criticata de public, care nu a inteles din prima ca vestimentatia tenorului roman vrea sa faca insa trimitere la unul dintre simbolurile cu care Romania se mandreste peste hotare, si anume Dracula. Tinuta lui Cezar Ouatu a fost creata de Doina Levintza, insa multi experti in domeniul modei au considerat-o un kitsch. Pe de alta parte insa, vestimentatia lui Cezar a fost apreciata de celebrul creator de moda Jean Paul Gaultier, care a declarat ca i-a placut foarte mult tinuta pe care a ales-o reprezentantul Romaniei la Eurovision.

Concept de peste Ocean

Conceptul de travesti a venit insa de peste Ocean, fiind promovat rapid in intreaga lume. Un alt artist care a mizat pe rolul de travesti pentru o ascensiune rapida in cariera este si cantaretul Boy George, care a fost in mare voga in anii '50. In tinerete, Boy George a adoptat un look foarte feminin. Se machia foarte puternic, se pensa precum o femeie si adopta coafuri foarte feminine.

Lady Gaga a renuntat si ea la extravaganta pentru conceptul travesti

Cunoscuta pentru tinutele sale extravangante, cu care mereu a socat, mai ales cu celebra rochie creata din carne, Lady Gaga a reusit sa isi umeasca fanii si cu un pictorial in care joaca rolul unui travesti. In 2010, Lady Gaga a realizat o serie de fotografii imbracata in costume barbatesti, cu parul tuns scurt si vopsit negru.





Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare