Vedete din Romania

#alex velea #ciprian marica #sorin brotnei #impacari vedete

3 impacari neasteptate in showbiz

Problemele pe care celebritatile le intampina in dragoste sunt mereu extrem de mediatizate si intens discutate de fani. Unii dintre admiratori ajung chiar sa faca pronosticuri in privinta unor infiripari de relatie sau despartiri ori impacari ale acestora. Cum vedetele sunt intotdeauna pline de surprize, ele le ofera admiratorilor lor numeroase vesti surprinzatoare. Iata cateva impacari neasteptate in showbizul romanesc.

1. Sorin Brotnei de la Akcent si fotomodelul Daniela Aciu

Dupa ce o tara intreaga a vazut imaginile in care cantaretul Sorin Brotnei se saruta cu o alta femeie decat logdnica sa, artistul a reusit, dupa mai multe luni de tatonari, sa o recucereasca pe fosta iubita, fotomodelul Daniela Aciu.

Cand nimeni nu mai credea ca o impacare intre cei doi va mai fi posibila, Sorin a dat vestea neasteptata pe pagina sa de Facebook, unde i-a transmis iubite sale si o declaratie de dragoste, alaturi de o fotografie in care apar amandoi.

2. Alex Velea si Ana

In ultimele luni, cantaretul Alex Velea a tinut primele pagini ale ziarelor de cancan prin prisma presupusei sale relatii cu Antonia. In presa au circulat numeroase zvonuri ca acestia ar avea o idila de mai mult timp si ca artistul ar fi divortat chiar in secret de sotia sa, Ana. Aceste speculatii au fost alimentate chiar de Alex Velea, dar si de Antonia prin tacerea lor.

Se pare insa ca totul o fost doar simpla strategie, Alex Velea si sotia sa au fost surprinsi de curand impreuna in timp ce mergeau sa isi faca pasapoarte, lucru ce ar putea indica ca ei vor merge impreuna intr-o calatorie in strainatate sau chiar in vacanta, potrivit wowbiz.ro.

Artistul a facut chiar si o prima declaratie despre acest triunghi amoros in care a fost antrenat.

"Lumea vorbeste multe vrute si nevrute, gura lumii mananca mult. Cand va veni momentul vom reglementa tot. Viata mea e viata mea", a declarat Alex Velea.

3. Ciprian Marica si Ilinca Vandici

Fotbalistul Ciprian Marica si realizatoarea TV Ilinca Vandici s-au cunoscut in anul 2009, insa relatia lor a fost una cu nabadai, cu numeroase certuri si impacari. Ultima data cei doi si-au spus adio in 2011, dupa ce in presa au aparut zvonuri ca fotbalistul ar fi avut o aventura cu Bianca Dragusanu. Dupa doi ani insa, se pare ca acestia au revenit la sentimente mai bune. Ei au fost suprinsi de curand din nou impreuna in repetate randuri.



Sursa foto: eva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare