Vedete din Romania

#giulia anghelescu #sanda ladosi #iulia albu #vedete feminitate

3 vedete care si-au pierdut feminitatea

Desi s-ar putea bucura de cele mai spectaculoase tinute si au la indemana toate posibilitatile de a arata cat mai bine, multe dintre celebritatile autohtone au preferat sa se neglijeze. Din femeile puternice, pline de senzualitate, care afisau o imagine perfecta, multe dintre acestea au ajuns sa isi piarda intregul lor farmec, dar si feminitatea. Iata cateva vedete care nu mai stralucesc la fel ca atunci cand au pasit in lumina reflectoarelor.

1. Sanda Ladosi

Cantareata Sanda Ladosi s-a schimbat enorm in ultima perioada. Ea si-a pierdut formele voluptoase de altadata si a renuntat si la podoaba sa capilara. Vedeta s-a tuns scurt si a adoptat un stil vestimentar lejer, sport. Desi a recunoscut ca are mari probleme cu greutatea, Sanda Ladosi a marturisit ca nu mai are ambitia si vointa necesare pentru a slabi din nou.

"Nu mai indraznesc sa ma urc pe cantar. Vreau sa mai dau jos 10 kg, insa pur si simplu nu mai reusesc sa ajung la sala. Am avut tot felul de incercari, mergeam luni si miercuri, iar vinerea nu mai puteam sa ajung. Eu slabesc usor, dar momentan nu am vointa si energie nici macar sa ma tin de o dieta. De fapt, nu ma pot concentra pe acest lucru, prioritate avand copiii! Nu reusesc sa ajung nici macar la studio sa inregistrez o piesa noua", a marturisit, pentru "Click", Sanda Ladosi.



2. Giulia Anghelescu

De cateva luni, cantareata Giulia Anghelescu a adoptat un nou look, stil punk, renuntand complet la imaginea de fata cuminte. Acesta schimbare i-a socat pe fanii sai, multi dintre ei spunandu-i ca acest look nu o avantajeaza deloc si ca si-a pierdut orice urma de feminitate.

"Ti-ai distrus gingasia si feminitatea", i-a transmis una dintre admiratoarele sale pe pagina de Facebook.



Toate aceste comentarii acide par ca nu o deranjeaza deloc pe artista. De curand, ea a postat pe pagina sa de Facebook o noua fotografie in care look-ul sau este si mai extravagant.

3. Iulia Albu

Editorul de fashion Iulia Albu a inceput sa socheze cu aparitiile sale de cativa ani incoace. Pentru a intra in atentia publicului si a mass-media, vedeta a renuntat la look-ul sau angelic si a adoptat un stil gotic, lugubru, chiar tenebros.








Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare