Vedete din Romania

#tunsori #par vopsit #look #coafuri #schimbare de look

3 vedete din Romania care si-au facut schimbari radicale de look

Vedetele au tendinta de a se plictisi rapid de lookul lor, iar cum divele de peste Ocean sunt indraznete si isi fac tot felul de schimabari, este de la sine inteles de  ce si la noi a aparut moda tunsorilor nonconformiste sau a nuantelor puternice. Criticate sau laudate pentru schimbarile de look pe care si le fac, vedetele din piesajul monden autohton par de neoprit in incercarea lor de a soca sau surprinde.

Oana Zavoranu

De cand a divortat de Pepe, Oana Zavoranu nu mai are succesul de altadata si este evident ca acest lucru nu-i convine deloc. Din cand in cand, Oana incearca sa faca valva cu cate un gest surprinzator, insa flama nu arde prea mult timp. In urma cu ceva timp, Oana Zavoranu s-a vopsit blonda, insa aceasta schimbare radicala de look nu a fost deloc pe placul admiratorilor ei.



Sursa foto: Facebook.com

Giulia Anghelescu

A devenit cunoscuta drept "fetita cu codite" din trupa Candy, dupa care a ales sa fie bruneta, apoi satena, apoi iar bruneta, pentru ca intr-un moment de indrazneala maxima sa se faca blonda. Vorbim despre Giulia Anghelescu, una dintre cele mai apreciate cantarete de la ora actuala.

Satula sa aiba acelasi look mereu, Giulia a decis ca este momentul sa faca experimente pe parul ei. Intr-un singur an, artista a trecut de la brunet la blond si inapoi la brunet. Ultima schimbare de look este cu atat mai surprinzatoare cu cat Giulia Anghelescu s-a ras in cap.



Sursa foto:unica.ro

Sylvia Sirbu

Inainte sa se casatoreasca cu Andrei Stefanescu si in timpul mariajului, Sylvia a fost o prezenta discreta in showbiz, chiar prea cuminte in viziunea unora. Totul s-a schimbat insa dupa divort. Dorinta artistei de a parea ca totul este in regula in viata ei si ca nu exista suferinta sau remuscari a determinat-o sa faca declaratii surprinzatoare, sa aiba o atitudine de fata rea si, nu in ultimul rand, sa afiseze o imagine noua, mai sexy si mai indrazneata.

Asa se face ca Sylvia a optat pentru o schimbare radicala de look, care la inceput a fost primita cu reticenta de fanii ei. Cantareata a renuntat la eternul blond in favoarea unei nuante roscate care este in tendinte, mai ales in randul vedetelor de la Hollywood.



Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului