Vedete din Romania

#casting #prezentator tv #coprezentator tv #cosmina pasarin #loredana chivu #Roxana Vancea

4 vedete care nu au reusit sa treaca castingul de prezentator TV

Desi se bucura de celebritate, multe dintre vedete aspira la mai mult in cariera lor. Postul de prezentator TV este unul dintre cele mai ravnite joburi printre vedete, in special de asistentele TV. Multe dintre acestea si-au incercat norocul la diverse castinguri, insa aptitudinile lor nu s-au ridicat la standardele producatorilor. Iata cateva vedete care au incercat sa devina prezentatori TV, insa nu au reusit sa treaca de probele dificile la care au fost supuse.

1 Roxana Vancea

Roxana Vancea a renuntat acum trei luni la postul de asistenta TV in cadrul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani", difuzata de Antena 1, pentru a prezenta rubrica Meteo la departamentul de stiri din cadrul trustului.

Roxana Vancea si-a asumat insa un risc ce acum a pus-o in mare dificultate. Vedeta nu a reusit sa treca de probele de dictie si a fost repinsa la casting.

Surse din cadrul trustului Intact au dezvaluit, pentru cancan.ro, ca tanara nu a fost capabila sa citeasca cu dictia si intonatia necesare de pe prompter si ca, in plus, nu prezenta credibilitate. De asemenea, se pare ca producatorii de la departamentul de stiri nu au fost incantanti nici de aspectul fizic al Roxanei, motivand ca este cam "dolofana".

2 Loredana Chivu

O alta asistenta TV dornica de a face cariera ca prezentator TV a fost si modelul Loredana Chivu, cunoscuta de la emisiunea "Un show pacatos", de la Antena 1.
Tanara a participat la un casting pentru postul de coprezentator TV in cadrul unui show de la Kanal D, moderat de Adriana Bahmuteanu, care a respins-o pentru faptul ca era blonda.

In ciuda acestui esec, vedeta a spus ca va reusi pana la urma sa obtina un post de moderator TV, mai ales ca s-a apucat serios de cursuri de dictie.

3 Adelina Pestritu

Adelina Pestritu, care in prezent este moderatoarea emisiunii "D-Paparazzi", de la Kanal D, a incercat sa intre in lumina reflectoarelor inca de pe vremea in care era sotia lui Liviu Varciu. Vedeta a participat in urma cu multi ani la un casting de asistenta TV in cadrul emisiunii "Un show pacatos", insa ea nu a fost pe placul lui Dan Capatos. Acum, dupa ce a divortat de Liviu Varciu, Adelina Pestritu a cunoscut o ascensiune rapida in showbiz.

4 Cosmina Pasarin

Cosmina Pasarin, care si-a facut debutul in showbiz odata cu lansarea concursului "Vara ispitelor" de la Pro TV, a incercat de nenumarate ori sa ajunga moderator TV. In 2010, Cosmina Pasarin a fost refuzata de turcii de Kanal D la castingul pentru emisiunea "Casatoreste-te cu mine".



Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare