Vedete din Romania

# Alexandra Pavel #cristina siscanu #mihai constantinescu #iubite sefi #vedete intern #amante #showbiz

4 vedete care s-au cuplat cu "seful"

Tinerele aflate la inceput de cariera, in general, sunt tentate sa se indragosteasca de cei care le sunt mentori si, cu putin noroc, reusesc sa ii faca si pe acestia sa le pice in plasa. Iar uneori la mijloc sunt casnicii care ajung sa se destrame.

Prima dragoste


Sursa foto: cancan.ro

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, cea cu care artistul a fost casatorit vreme de 28 de ani, a dezvaluit recent faptul ca fostul sau sot este cuplat acum cu o fosta eleva. Practic, Mihaela sustine ca Simona Secrier, femeia care este in prezent iubita lui Mihai Constantinescu, s-ar fi indragostit de cantaret pe cand avea doar 16 ani, iar acesta ii era profesor. Pe vremea aceea, Mihai era casatorit.

"Am ramas intr-o relatie extraordinara cu Mihai. Vorbim foarte des si ne sprijinim atunci cand avem nevoie. Pe Simona o cunosc de cand avea 16 de ani, o cunosc de-o viata. Il cunostea pe Mihai, venea la noi acasa, nu erau inca impreuna. O cunosc de foarte mult timp si suntem intr-o relatie foarte buna, mergem impreuna in vacante. La vremea respectiva, ea incepuse sa cante si Mihai o ajuta", a declarat Mihaela Constantinescu, pentru cancan.ro. Cantaretul a anuntat ca se va casatori anul viitor cu Simona Secrier, care este cu 24 de ani mai tanara decat el.

CITESTE SI:

Casa Regala, in doliu. Ducesa a murit!
Fetita care prefera sa fie saraca decat sa fie adoptata de Kim Kardashian
Romanul care a castigat alegerile pe Facebook. Cine l-a facut pe Iohannis cel mai popular european


L-a despartit de sotie


Sursa foto: bzi.ro

Cristina Siscanu era in urma cu patru ani reporter la emisiunea pe care Madalin Ionescu o realiza la Antena 1. O moldoveanca apriga, frumoasa, astfel ca "seful" sau nu i-a rezistat farmecelor. S-a despartit de sotia cu care avea doi copii, iar dupa o perioada in care au negat ca formeaza un cuplu, Cristina si Madalin s-au casatorit.

S-au iubit in secret

Sursa foto: antenastars.ro

Alexandra Pavel, alias Misty, l-a cunoscut pe Keo in 2008 si s-a indragostit de el la prima vedere. L-a iubit ani buni in taina, pentru ca abia in 2012 cei doi sa se reintalneasca pentru a lucra la niste melodii pe care tanara artista le pregatea. Artistului i s-ar fi aprins calcaiele dupa frumoasa blondina, desi era de mai bine de sase ani intr-o relatie cu Andreea Balan.

Mai mult decat o relatie profesionala

Sursa foto: spynews.ro

Lora a divortat recent de Dan Badea, cel cu care se casatorise in urma cu doi ani. Daca initial cei doi au declarat ca de vina este o nepotrivire de care si-au dat seama abia tarziu, la iveala au iesit insa cateva amanunte legate de relatia pe care artista ar avea-o cu Ionut Ghenu, managerul sau si iubitul Doinitei Oancea. Recent, bruneta actrita s-a despartit de Ghenu, semn ca cel mai probabil legatura dintre cei doi era reala.

Sursa foto: change-your-life.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare