Vedete din Romania

#robert turcescu #serban huidu #victor slav #showbiz #cristian tabara #razvan simion #mircea solcanu #vedete intern

6 vedete care si-au distrus singure cariera

Se bucura de popularitate, dar si cand gresesc trebuie sa plateasca. Vedetele nu se dau in laturi de la scandaluri sau de la marturisiri indiscrete, insa de multe ori acestea costa scump. Mai exact, cariera! Iata cine si-a riscat viitorul:

Razvan Simion

Sursa foto: hotnews.ro

Pe Razvan Simion, unul dintre prezentatorii emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani", il asteapta audieri in comisia de disciplina a Antena 1, dupa ce sambata trecuta a facut un show gratuit in avionul cu care el si alte cateva vedete se intorceau de la Baia Mare, unde participasera la "Festivalul castanelor". Astfel, dupa ce bause cateva pahare de alcool, Razvan a facut scandal si a jignit mai multe stewardese, dar si cativa pasageri.

Acum, sefii sai il baga in sedinta, scrie Cancan. "A fost agitatie mare, mai ales ca pilotii au vrut sa faca plangere la politie pentru cele intamplate in avion. Conducerea Antenei considera ca Razvan Simion a adus grave prejudicii de imagine emisiunii, iar, cel mai probabil, el va primi o amenda usturatoare, dar si un avertisment scris. Nu cred ca se pune problema sa fie suspendat sau concediat", a marturisit o sursa pentru publicatia citata.

Citeste si:

Primele imagini de la nunta lui Horia Brenciu! Uite ce rochie inedita a ales Alice Dumitrescu!

Monica Gabor face sacrificii supreme pentru fiica sa. Iata ce face vedeta pentru Irinuca de cativa ani!

Antonia, gesturi inconstiente. Isi pune sarcina in pericol!

 

Robert Turcescu

Sursa foto: ziarultricolorul.ro

Nu este insa prima vedeta care ar fi sanctionata. Recent, Robert Turcescu a declarat ca a fost ofiter sub acoperire in cadrul Armatei. Dupa marturisirile facute, jurnalistul si-a dat singur demisia si a renuntat la emisiunea pe care o modera la B1 TV.

Ca urmare a marturisirilor facute de jurnalistul Robert Turcescu, cum ca ar fi fost ofiter sub acoperire, postul B1 TV, unde modera o emisiune, a hotarat sa inceteze colaborarea cu aceasta. "Asa cum a anuntat Robert Turcescu personal, colaborarea cu postul nostru de televiziune a incetat. Este optiunea sa, asa cum si subiectele jurnalistice din cadrul emisiunii realizate la B1 TV au fost tot alegerea lui Robert Turcescu", se arata in comunicatul B1 TV, potrivit www.paginademedia.ro.

Victor Slav

Sursa foto: devoratormonden.ro

14 ani de cariera in Pro TV s-au dus pe apa sambetei pentru Victor Slav, in urma scandalurilor in care a tot fost implicat din cauza Biancai Dragusanu. Surse din cadrul televiziunii din Pache Protopopescu sustin ca prezentatorul de la meteo ar fi fost "dat afara", dar el a negat atunci aceste zvonuri.

Cristian Tabara

Sursa foto: paginademedia.ro

Un scandal sexual l-a lasat si pe celebrul Cristian Tabara fara job. In urma cu patru ani, mama unei fetite de 10 ani l-a acuzat pe Tabara ca i-ar fi abuzat sexual fiica. De la lansarea acestor zvonuri si pana la plecarea din Pro TV a fost doar un pas.

Mircea Solcanu

Sursa foto: tvmania.ro

Si Mircea Solcanu a ramas fara emisiunea pe care o prezenta la Acasa TV, dupa ce a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj controversat la adresa familiei Anghel, cea care si-a pierdut unul dintre fii, sfasiat de o haita de caini intr-un parc din Capitala.

"Familia Anghel! S-a inventat munca. Daca nu ca place munca, duceti-va copilul sa-l manance alti caini, se pare ca din asta traiti. Ce suma ati incasat in urma participarii la emisiuni TV, acelea care se desfasurau cand copilul vostru era pe catafalc? Ati terminat banii, copilul e mancat, dar nu-i nimic, mai aveti unul. Cand se termina banii mai inventati ca va musca niste caini. Dar stiti ca sunteti penibili. Numai pe voi si pe familia voastra ii musca?", a scris prezentatorul pe reteaua de socializare.

Postarea a iscat un imens scandal, iar postul a si luat imediat masuri. "ACASA TV, postul care difuzeaza emisiunea «Povestiri de noapte», prezentata de Mircea Solcanu, isi exprima oficial scuzele pentru situatia creata de moderatorul show-ului mentionat mai sus. Regretam situatia care implica familia Anghel ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook. Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferintele personale si pe problemele lui de sanatate. Mircea Solcanu a decis sa renunte la postul sau in cadrul echipei ACASA TV cu speranta ca gestul lui va dovedi cat de mult regreta cele intamplate", au explicat sefii postului intr-un comunicat.

Dupa o pauza de jumatate de an, Mircea Solcanu s-a reintors in televiziune, la Kanal D.

Serban Huidu

Sursa foto: libertatea.ro

Accidentul de masina pe care l-a provocat in anul 2011, in urma caruia au murit trei oameni, l-a scos de pe sticla pe Serban Huidu. Decizia i-a apartinut lui Huidu, insa surse din Prima Tv au declarat la vremea respectiva presei tabloide ca sefii televiziunii nu ar mai fi fost oricum de acord ca acesta sa mai apara la pupitrul emisiunii de divertisment "Cronica Carcotasilor" dupa tragicul eveniment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare