Vedete din Romania

#Dorin Chiotea Cristian Topescu # Ivan Patzaichin #Cristian Topescu a murit #cristian topescu

A murit Cristian Topescu! Reactiile emotionante ale fostilor colegi

In aceasta dupa-amiaza, jurnalistul Cristian Topescu s-a stins din viata, la varsta de 81 de ani, la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Elias.

“Nu-mi vine sa cred, pleaca cei mai buni oameni din sport in ultimul timp. L-am cunoscut la Jocurile Olimpice din Munchen, era cu zambetul pe buze, stia tot despre mine si despre sportul meu. Apoi, m-a invitat in studioul Televiziunii Romane, imediat dupa Munchen, am facut un reportaj foarte interesant. De atunci, s-a legat o prietenie solida intre noi doi. Un adevarat profesionist, se documenta enorm inainte de o transmisiune. Ultima data ne-am intalnit acum mai putin de doua luni, era cu zambetul pe buze, asa cum era mereu, cu o vorba buna pentru fiecare”, a declarat pentru ProSport legendarul Ivan Patzaichin, multiplu campion olimpic si mondial.

Si jurnalistulDorin Chiotea, TVR, a publicat un mesaj emotionant dupa disparitia fostului comentator sportiv:  "Cristian Țopescu a pășit în eternitate. Ca unul care am avut onoarea să îi fiu ucenic, îi doresc drum lin și mi-l amintesc cu zâmbet și reverență. Cinci ani am stat umăr la umăr împărțind același birou la ProSport, zi de zi devenind mai bogat cunoscându-i poveștile despre atâtea lucrări excelente. A fost un OM BUN și generos, care nu a trăit cu ură și invidie, de o modestie exemplară. Dumnezeu să îl odihnească". 

Cristian Topescu avea 81 de ani si a fost comentator sportiv si politician, fiind ales senator de Bucuresti, in urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008. intre 1964 si 2004, Cristian topescu a lucrat in Televiziunea Romana, indeplinind mai multe functii, de la reporter sportiv, realizator de emisiuni si comentator, la redactor sef pe sectia de sport si director general adjunct.

Anul trecut, in luna martie, reputatul comentator a primit din partea lui Klaus Iohannis ordinul “Steaua Romaniei” “in semn de inalta apreciere pentru intreaga sa activitate, pentru daruirea si devotamentul cu care a sustinut si promovat valorile sportului national, pentru intuitia, caldura si eruditia cu care a comentat performantele sportului romanesc”.

Sursa foto: .prosport.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului