Vedete din Romania

A murit Melek Amet

Dupa o viata traita in lumina reflectoarelor, Melek Amet, una dintre cele mai bine cotate manechine ale Romaniei, s-a stins din viata ieri-dimineata, in locuinta sa din Bucuresti, relateaza Ziarul.

Singurul manechin agreat de cuplul Ceausescu, de origine turca Melek Amet a murit, ieri, la varsta de 49 de ani. a parasit, ieri, scena vietii.

Diagnosticata in urma cu doi ani cu cancer uterin, Melek Amet a renuntat sa lupte cu boala in urma cu sase luni, cand a ajuns sa aiba metastaze, si a intrerupt orice medicamentatie, in martie anul acesta, refuzand ajutorul celor din jur.

Nu au impiedicat evolutia bolii

Desi a urmat tratamente costisitoare in Italia, acestea nu au reusit sa impiedice evolutia bolii necrutatoare. Manechin dinainte de 1989 si protejata a Zinei Dumitrescu, Melek era o fire sensibila si exotica, o prezenta placuta, povesteste Compact.

Dupa un sfert de secol de cariera, mii de prezentari in tara si strainatate si implicare in activitatea agentiei Blu Models, moartea lui Melek Amet a luat prin surprindere intreaga lume a modellingului romanesc, informeaza Ziarul.

“Acum am aflat si eu. E foarte greu sa vorbesc acum. Nu pot sa vorbesc la trecut despre Melek”, a declarat Romanita Iovan .

Manechinul va fi inmormantat azi, la ora 14.00, la cimitirul Ghencea musulman din Bucuresti.

 

Foto: Click


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare