Vedete din Romania

# actori morti #moarte vedete #olga tudorache

De data aceasta este adevarat. Olga Tudorache a murit

Olga Tudorache, o mare doamna a teatrului romanesc, s-a stins din viata in aceasta dimineata. Actrita era internata de cateva zile si era in stare grava. Medicii au sperat sa o poata salva pana in ultimul moment, insa aceasta a murit, la 88 de ani.

Anuntul a fost facut initial de actorul Florin Calinescu, care avea o relatie speciala cu actrita. “Români, a murit OLGA TUDORACHE...! O ARTISTĂ cât pământul ăsta! Profesoara mea, mama mea!”, a scris Florin Călinescu. Ulterior, decesul actriţei a fost anunţat şi de reprezentanţii Spitalului Elias. Ei spun că Olga Tudorache “s-a stins în linişte” în Secţia de Terapie Intensivă a spitalului.

“Cu adâncă părere de rău, Spitalul Universitar de Urgenţă Elias anunţă trecerea în nefiinţă a celei care a fost o Mare Doamnă a Teatrului Românesc, doamna Olga Tudorache. Dânsa s-a stins în linişte în Secţia de Terapie Intensivă a spitalului, în cursul nopţii dinspre 17 spre 18 octombrie 2017. Dumnezeu să o aibă în pază!”, menţionează reprezentanţii Spitalului Elias într-un comunicat de presă transmis miercuri dimineaţă.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului