Vedete din Romania

#prezentatoare tv a murit #Carmen State prezentatoare tv #Carmen State a murit #Carmen State

A murit prezentatoarea tv Carmen State! Avea 51 de ani!

Doliu in presa romaneasca! Prezentatoarea si realizatoarea de la TVR Carmen State a murit. Aceasta avea 51 de ani si, potrivit primelor informatii, ar fi facut infarct.

Vestea mortii jurnalistei s-a raspandit rapid dupa ce pe pagina de socializare a prezentatoarei de televiziune au aparut mai multe mesaje de condoleante.

“Dumnezeu sa te odihneasca, Carmen! Chiar ma gandeam, cand am vazut ultima ta postare: mi-ai urmat sfatul si te-ai dus in vacanta, ca sa ai grija si de tine, nu doar de altii. N-a trecut mult de la ultima noastra discutie. Plecarea ta e o lovitura pentru oricine te-a cunoscut, om bun. Odihneste-te in pace! “, “Ce rau imi pare...o sa ne lipsesti, Carmen”, “Dumnezeu sa te odihneasca,om bun”, “Ce-ai facut, sora mea, de ce ne-ai parasit? Of, of, of, ce rau imi pare! Nici nu-mi vine sa cred! De acolo, din lumea spiritelor, vegheaza asupra noastra! Dumnezeu sa te odihneasca si sa-ti dea un loc in rai! Vei fi cu noi mereu, in istoria rromilor nemuritori! Cu inima plangand! “

Carmen State a fost producator si realizator tv la TVR, gazda emisiunii “Fara eticheta”, o emisiune  care cuprindea documentare, interviuri, stiri si reportaje cu teme din domeniul social si educativ, portrete, emisiuni muzicale cu si despre oameni simpli si emisiuni despre personalitati ale etniei rrome.


Ultima postare a lui Carmen State pe pagina sa de facebook dateaza din urma cu trei zile.

„Se vede sau nu….Sunt la Herculane! :) Ce v[ spune asta? Cum? Ca am imbatranit? :) in niciun caz!”, spunea prezentatoarea TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare