Vedete din Romania

#cancer Marian Darta #Marian Darta a murit #stilistul vedetelor #marian darta

A murit stilistul vedetelor din Romania!

 
Marian Darta, cunoscut ca  "stilistului vedetelor", a murit azi noapte dupa o lunga suferinta cauzata de o tumoare cerebrala, de care suferea de mai multi ani. 

„Ma simt ca o leguma, ma simt epuizat. De o luna si jumatate sunt internat intr-un spital privat. Acolo este un centru de boli paliative. Am avut niste dureri cumplite, pentru ca tumoarea mi-a crapat si ma panseaza si de doua ori pe zi. Figura mi-e stramba, ochiul stang mi-a iesit din orbita. Dupa Paste trebuie sa ma operez din nou”, a transmis stilistul intr-o ultima declaratie de presa.
 

"Dumnezeu lucreaza prin oameni. Asa a lucrat si la ultima operatie care a durat 18 ore. Nu e zi si noapte in care sa nu fac rugaciuni. in doua saptamani dupa Paste sunt programat la operatie sa ma scape de aceasta tumora. Operatia costa in jur de 16.000 de euro. 16.000 pentru operatie si inca 2000 post operatorii. Rog oamenii cu suflet sa ma ajute si le multumesc si celorlalti care au facut-o pana acum. Dumnezeu le va intoarce sumele care se dau pentru oamenii bolnavi. Vreau ca lumea sa se reintoarca la credinta. Cel mai mult imi doresc sa traiesc. Nu vreau nimic, decat prezenta. Au venit cativa prieteni la mine. A venit Ozana Barabancea, a venit Rita Muresan, Adriana Bahmuteanu... Pe Google daca scrii "Marian Darta" scrie 'Marian Darta a murit'. O cunostinta imi spunea sa mor in chinuri, ca nu mai scapati odata de mine'", spunea fostul hairstylist, saptamana trecuta, la "Agentul Vip".
 
Marian Darta a fost supus mai multor interventii chirurgicale si nu si-a pierdut niciodata speranta ca o sa invinga boala. Mai bine de patru ani a luptat, insa boala a recidivat.
 
Credinta spune ca sufletele celor care mor in aceasta saptamâna se duc direct in Rai, indiferent de pacatele pe care le-au avut. Se spune ca portile Raiului sunt deschise, iar cele ale Iadului inchise.
 
Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare