Vedete din Romania

Actrita Elvira Deatcu a nascut un baietel


Actrita Elvira Deatcu a nascut natural miercuri 12 martie un baietel de nota 10 la o clinica privata din Bucuresti. Micutul poarta numele de Filip si a venit pe lume la termen, cantarind 3,500 kg si 52 cm. Elvira este pentru a doua oara mama si se pare ca luna martie este cu adevarat o luna a cadourilor pentru ea. Primul ei fiu, Luca, a implinit 5 anisori pe 8 martie, pe data de 22 martie este ziua ei de nastere, iar micutul Filip se va aniversa tot in martie.

Multe emotii

Desi este la a doua experienta de acest gen, actrita a plans mult atat inainte de nastere, cat si atunci cand si-a tinut in brate bebelusul, relateaza Ziarul. Mi l-au dat imediat in brate si l-am pupat mult pe obrajorii fini, l-am auzit cand incerca sa planga si am plans si eu, a plans si el. Am plans eu foarte mult inainte de a-l naste, dar, dupa ce l-am vazut, cand s-au acumulat atatea emotii, a marturisit actrita. Chiar daca nu a fost o , ea si-a revenit in mai putin de o ora dupa ce l-a adus pe lume pe Filip Si i-a primit familia, s-a plimbat impreuna cu sotul ei, Horea, si a alaptat baietelul. Foto:Click Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare