Vedete din Romania

#Adela Popescu peritonita #Adela Popescu operatie #vedete intern #showbiz #adela popescu

Adela Popescu, diagnosticata gresit! “Putea fi destul de grav"

 

Adela Popescu a facut peritonita, dupa ce initial, a fost diagnosticata gresit. 

„Nu am vrut sa iau pastile pentru ca alaptez. in cele patru zile, durerea se amplifica. Cand am ajuns la spital, mi-au dat un tratament pentru stomac. Cand am revenit la control, deja aveam peritonita. Am intrat in operaţie cu anestezie totala. Puteam sa ajung si mai devreme daca se punea un diagnostic corect”, a explicat vedeta pentru emisiunea “Vorbeste lumea”.

“Putea fi destul de grav daca nu ajungeam la timp. Femeile care au nascut si care alapteaza, in principal, dar de aceasta problema, de apendicita, au sanse foarte mari ca peritonita sa apara foarte repede“, a povestit Radu Valcan, in cadrul pentru Antena Stars.

„A fost operata ieri, acum cateva zile a simţit niste dureri, nu erau extraordinar de pronunţate, dar simţea o jena in zona abdominala. Apoi de pe o zi pe alta s-au actualizat aceste dureri si totul a culminat cu noaptea de alaltaieri spre ieri, cand nu a putut dormi absolut deloc si a doua zi, cand la emisiunea pe care o prezinta intr-adevar a avut probleme foarte mari“, a mai adaugat soţul Adelei Popescu.

„Din pacate sau din fericire as putea spune, pentru ca s-a rezolvat aceasta problema, i-au descoperit o apendicita acuta cu dureri peritonale. Practic a fost o peritonita pelviana.(...) Urmarile pot fi fatale in foarte multe cazuri, pentru cine nu ajunge la timp doctor, intr-adevar e o problema extrem, extrem de grava.(...) In momentul asta se simte bine, se reface usor usor. Adela e o femeie puternica.(...) Este inca internata, nu stiu daca o externeaza maine sau poimaine in funcţie de ce spun doctorii“, a mai spus Radu Valcan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului