Vedete din Romania

#botez radu valcan #botez Adela Popescu #radu valcan #alexandru #adela popescu #botez

Adela Popescu si Radu Valcan si-au botezat baietelul! Primele imagini de la eveniment

Adela Popescu si Radu Valcan au trait ieri una dintre cele mai frumoase clipe din viata lor. Acestia l-au crestinat pe micutul Alexandru, chiar in ziua in care a implinit trei luni.

"Viata noastra alaturi de Alexandru este mult mai frumoasa, este un vis. Alexandru rade mult, e vesel, ne umple inimile de bucurie. Ieri, Alexandru a implinit 3 luni. Insa motivul pentru care am ales ca botezul sa fie weekendul acesta este ca doar in zilele acestea putea fi prezent un membru drag al familiei si in acelasi timp, pentru ca o sarbatorim si pe mama lui Radu. O potrivire frumoasa!", a marturisit Adela Popescu pentru mediafax.ro.

Botezul a fost urmat de o petrecere restransa, la care au participat doar apropiatii cuplului, printre care si Dana Rogoz, Ada Condeescu, Razvan Fodor si alte celebritati.

"Momentul de la biserica a fost unul foarte emotionant. Botezul propriului copil este unic, ca orice altceva ce este legat de el. Fiecare zi este speciala", a declarat Radu Valcan.

Desi petrecerea a fost una mica, aceasta a fost selecta. Restaurantul a fost decorat cu baloane multicolore, iar cei doi au optat pentru un bufetul suedez delicios, pregatit de Chef Foa. A avut loc si un episod de live cooking, iar tortul de ciocolata, cu capsune si macarons a fost adus in sala pe acorduri de "Multi ani traiasca".

"A fost o petrecere intima. Este mult spus petrecere. A fost o masa maricica, la care au fost prezenti cei apropiati, rude si prieteni", a declarat Radu Valcan.

"E un moment pe care il percep exact la intensitatea cuvenita. Am fost fericita, dar totusi am avut si cateva temeri, firesti cred pentru parintii care asista la botezul copilului lor. Cel mai tare mi-a fost frica sa nu se sperie puiul, dar totul a fost foarte bine.", a completat Adela Popescu.

Surse foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare