Vedete din Romania

Adelina Elisei a dezvaluit detalii despre nunta

Cea mai asteptata nunta de anul acesta este cea a Adelinei Elisei cu Cristi Chivu. Cele doua vedete sunt cu pregatirile pe ultima suta de metri. Rochia de mireasa este aproape gata, iar Adelina este nerabdatoare sa o imbrace, povesteste Cancan.

Sase domnisoare de onoare vor roi in jurul Adelinei Elisei in ziua nuntii sale. Prietene din copilarie, foste colege de la Antena, dar si Diana, sora fotbalistului Cristi Chivu pun la cale, zilele acestea, ultimele detalii care nu trebuie uitate in ziua cea mare, relateaza Ziarul.

Detalii despre marele eveniment

Prezenta marti seara in emisiunea lui Dan Capatos, Adelina a acceptat sa divulge cate ceva de la marea petrecere.

“Ele vorbesc zilnic la telefon si isi imagineaza ca eu nu stiu nimic. Stabilesc acum intre ele, toate detaliile. Trebuie sa vina la gatitul miresei. Eu la nunta, nu o sa tin cont de prea multe traditii, dar o sa fiu furata, o sa fac si chestia cu calcatul pe picior, si nu voi uita sa am asupra mea, ceva vechi, ceva albastru si ceva de imprumut”, a dezvaluit Adelina.

Luna de miere

“Luna de miere o sa fie probabil in Grecia, nu stim data exacta pentru ca nu s-a stabilit cand se va opera Cristi, inainte sau dupa ea”, adauga fosta stirista.

Ea a spus ca in meniu vor fi sarmalute, peste si multe alte bunatati de fite. Viitoarea mireasa nu vrea sa se respecte chiar toate traditiile, insa furatul miresei este un obicei care nu poate lipsi.

Meniu nu este 800 de euro

Iubita lui Chivu a clarificat si pretul meniului, care nu se ridica in nici un caz la 800 de euro pentru ca multi dintre prietenii sai s-au speriat la auzul unei asemenea sume mult prea mari pentru bugetul lor, povesteste Gardianul.

“Ii rog pe cei care au primit invitatii sa onoreze evenimentul. Noi cand am trimis invitatiile am facut-o din suflet, nu pentru alt motiv. Ce ai putea sa mananci de 800 de euro, vaca sacra din India? Sunt aberatii. O sa fie sarmale si calamar si mititei si peste cu fructe de mare , preparate culinare pentru toate gusturile”, spune aceasta.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare