Vedete din Romania

Adelina Elisei, luna de miere in casa

Adelina Elisei este pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nunta anului. Vedeta stirilor sportive de la Antena 3 a povestit revistei "Ce se intampla, doctore?" ca la petrecere vor fi foarte multi invitati, mai ales ca pe lista se afla intreaga nationala de fotbal . Despre rochia de mireasa, logodnica lui Chivu nu a vrut sa dea niciun amanunt: "Asta va fi o surpriza!". Desi este foarte devreme, Adelina s-a gandit chiar si la luna de miere, relateaza Cancan.

Nu isi doreste destinatii exotice

Vedeta nu viseaza la o destinatie exotica sau la o insula pustie, ci, atata timp cat este alaturi de Cristi, nu s-ar supara sa o petreaca acasa. Ritmul sau de viata a devenit extrem de alert, de cand l-a intalnit pe fundasul de la Inter Milano, deseori Adelina este nevoita sa faca si sase drumuri pe luna pe ruta Romania-Italia, pentru a fi alaturi de iubitul ei, sustine Ziarul.

Lucreaza in weekenduri

Weekendurile sunt intotdeauna destinate profesiei si prietenilor buni din tara. Si, desi nu a avut timp sa socializeze cu italienii, vedeta isi doreste acest lucru. "Sa fiu sincera, foarte multe lucruri nu am de facut in Italia, dar sper sa imi fac prieteni si acolo si lucrurile se vor schimba". Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare