Vedete din Romania

#copil #vacanta #adelina_chivu

Adelina o lasa pe Natalia in grija bunicii

Natalia Chivu ramane cateva zile in grija bunicii. La cinci luni de cand a adus-o pe lume pe cea mai mica membra a familiei Chivu, Adelina se desparte de micuta pentru cateva zile si pleaca la concertul U2 de la Dublin.

Sotia lui Cristi Chivu pleaca impreuna cu cateva prietene in capitala Irlandei, pentru trei zile. Principalul obiectiv al vizitei este concertul trupei U2, pentru care Adelina a reusit cu greu sa faca rost de bilete pe ultima suta de metri. Dar fetele nu vor da inapoi nici de la o sesiune de shopping la Londra, dupa cum spun prietenele Adelinei.

Potrivit Cancan, pentru fosta “antenista” nu a fost prea greu sa isi convinga sotul ca poate pleca linistita, caci fetita lor va fi in siguranta cu bunica ei, pe parcursul celor trei zile. Se pare ca Adelina i-ar fi spus lui Cristi ca are nevoie de o scurta vacanta de una singura, doar cu prietenele, pentru ca aceasta ar fi prima iesire pe care ar avea-o astfel de cand a nascut.

Prietenii familiei Chivu spun ca mama Adelinei, bunica Nataliei nu va avea o misiune usoara cu mezina familiei, caci micuta a trecut pe hrana solida si nu se impaca prea bine cu mancatul din lingurita. Ea va putea apela insa si la ajutorul mamei lui Cristi, care isi ajuta nora si baiatul si prin faptul ca are grija de nepotica ei, in ture de cate o saptamana, la schimb cu cealalta bunica din familie.  

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare